En mysug helg med gott sällskap!

Då var det söndag ännu en gång och slutet på veckan. Vi hade det riktigt trevligt igår då två gamla killkompisar (Pontus och Jonas) till andy som numera är våra gemensamma vänner kom och småfestade lite eftersom andy fyllde 30 förra månaden. Ena killen bor i Stockholm och den andra i Örebro så det blir oftast att vi träffas 1-2 gånger per år och då blir det oftast något lite festligare ute på Jonas sommarställe. Men eftersom Vi skaffat villa så passade vi på att ha vår lilla träff hemme hos oss denna gång.


Smörgåstårtan jag gjorde. Gjord på lättmajonäs, mycket ägg mellan och mycket tonfisk mums!


Det blev en mysig kväll med smörgåstårta som jag gjorde och den var mycket uppskattad!, den var helt slut senare på kvällen så det var ju bra det :). Självklart blev det inget dricka för mig utan jag klarade mig fint på alkoholfri cider. Det tråkiga är ju att man blir tröttare snabbt om man inte dricker så jag var som däckad redan vid 23 så då fick jag gå och lägga mig. Riktigt trevligt var det endå och jag var nöjd med kvällen.

Idag fyllde pappa år så vi var över en snabb sväng för att fika. Imorn blir det att gå upp tidigt för min del då jag ska vara i stan hela dagen.

Hoppas ni får en underbar start på nya veckan

kramar Ellie och Heiley




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0