Julbak två dagar i rad!

God dag!

Då var jag igång igen med lite bakning. Igår fick jag som vanligt sprätt i fingrarna och började baka lussekatter kl 21 på kvällen!. Först tänkte jag ta det idag eftersom det var så sent igår men vadå! jag är ju ledig när som helst så varför inte?. Det blev lussekatter igår och idag får det bli storstädning istället. Dock var jag igång igen med att fixa lite julgodis idag igen och då blev det vanlig ischoklad och med nougat!. Tänkte att jag var tvungen att testa om det funkade och det verkar soma tt det gjorde det!. Nu står dom och stelnar i kylen så jag måste provsmaka sedan!.




Granen. Jag är inte det minsta nöjd med den ännu eftersomd et är på tok för lite kulor, det ska vara mycket kulor i en gran! men av någon anledning har massor försvunnit så det blir att införskaffa nya. Glittret vi köpte passar inte alls in i granen så jag ska köpa vanligt silverglitter så granen glittrar ordentligt.


Jag köpte en amningskudde på coop när vi var där sist då det var rea. 99 kr kostade den bara och har kostat 200 så den använder jag när jag sover, antingen mellan benen och under magen som stöd eller att ha huvudet på och hålla om den samtidigt för den är sååå bekväm och ligga på. Sedan använder jag den så klart som amningskudde. Det är tydligen inte bara jag som gillar den:).

Som sagt idag är det städdag men väntar lite med det för jag kollar på svenska hollywoodfrukar via internet. Imorn är det dags för ännu en mysig fika tillsammans med vännerna från minbebis. Denna gång ska vi träffas hos Sofia så det ska bli riktigt trevligt, hon har precis flyttat till ett radhus så det ska bli kul och se hur hon bor:).

Bebisen har vait igång riktigt bra idag. Jag försöker alltid vara snabb nog att få med hennes sparkar på videoklipp men hon är lite busig för varje gång jag klickar ingång kameran så slutar hon alltid precis som att hon känner på sig att jag försöker med något. Hon kanske inte är en linslus men jag hoppas det ändras med åren för då kommer vi ta mycket bilder tillsammans :). För en gångs skulle fick jag faktiskt med hennes ordentliga sparkar på video! och herregud vad magen rörde sig!. Jag tänkte lägga upp den här sedan men jag gör det lite senare så håll utkik!.
Snart dax för städ! kram på er alla!

Michaela (BigSmile87)

Nej det är verkligen inte billigt med bäddset.. Dock relativt billiga på Hemtex.. Men vad är det för Nalle Puh set du hittat där som kosta 200??



Jag hittade ett Nalle Puh-bäddset som kosta 169.. Synd att IKEA inte har några fina,för dom har ju bra priser annars..



Får kolla Tradera fast jag vill ju helst köpa i vanlig butik.. Fick dock tips av en kompis att kolla Citygross och Coop..



Kram

Sari

Tyvärr är jag inte så förtjust i plastgran. Skulle nog valt en extrem gran i så fall. Svart, Rosa, Silver eller Vit. Helt utan glitter o bara massor med kulor i matchande färg. Det syns så väl att den är oäkta. Smaken är som baken och var och en gör som man själv vill.

2010-11-30 | 16:23:45 |
Sofia

Hihi, dina lussebullar är väldigt mycket snyggare än mina kan jag säga :p Det får du bevis på imorn, haha.

Men keep in mind att det är första gången jag gör egna också ;)



Klockan 17 imorn förresten! :) Åk med Michaela så kan jag komma och möta er vid spårvagnen. Ni ska av vid Bastuban. Spårvagn 3 mot Klockaretorpet.



Kram!

2010-11-30 | 17:22:30 | http://minbebis.com/blogg/happyscared/
Ellie

Michaela: Jo dom är rätt ok på hemtex men dock tycker jag det är lite tråkiga motiv på och de har inte så många att välja på. Jag köpte dock mitt drag på lakan där till spjälsängen för 99 kr. Nalle puh setet var när nalle puh och de andra var bebisar och var sååå söt, det dock inte om de har kvar dom men annars har jag hittat liknande i Linköping på babyproffsen vid ikanohuset. Coop kollade jag också på bäddset men tyckte inte heller det var något intressant men som sagt smaken är ju olika. kram



Sari: Vi i vår familj har alltid haft plastgran och jag gillar det bättre eftersom den inte barrar:), dessutom håller dom bra mycket längre än riktiga granar+ att det kan komma in en hel del överaskningar i form av djur på köpet och det är inget jag gillar direkt. Annars är det säkert väldigt mysigt men jag klarar mig med plast jag:). Jag tycker de extrema granarna är såååå fula!, det skulle aldrig komma in en sån i mitt hus. Vit kanske jag skulle tycka var ok men nej vanlig grön är bäst.



Sofia: haha jag tyckte mina blev väldigt fula men men det går ju sönder i magen endå haha. Jag har inte gjort det så många gånger jag heller faktiskt men tyckte det var dags nu:).

Jag hade för mig att det var vid 17 vi skulle träffas men kom inte ihåg säkert. Jag ska vara hos mina föräldrar imorn i klockartorpet och dom bor precis efter den hållplatsen vid dig så jag kan gå dit om vi ska träffas där. Har du mitt nummer? för jag har nog glömt att spara ditt och michaelas. kram

2010-11-30 | 23:07:57 |
Nettis

Känner igen ammningskudden är ju en sån jag med har, då tipsa jag bra va;)såg att Kiwi gilla den när ni var hos oss:) hon låg på den då med hehe busiga tjejen:)Fast jag har ju en turkos du köpte en rosa vad jag ser på bilden?Häftigt att du har filmat magen men är svårt att se som du skrev skulle vara roligt att se i ett annat tillfälle men vet att det är svårt att fånga tillfället när det händer:)

2010-12-01 | 17:13:59 |
Ellie

Nettis: Ja Andy sa något om att du hade en likadann men vet inte om jag såg den?. Den var riktigt mysig iallafall och det brukar inte andra amningskuddar vara vad jag vet utan är oftast gjorda i vanligt tyg och är inte alls lika len och mjuk som den här och välidgt prisvärd som sagt!. Jaså så Kiwi gillade din också? ja då blev hon väll glad när jag skaffade en också hihi. Jo videon är dålig faktiskt men man ser faktiskt lite i början typ de första 20 sek om man kollar på det ljusa partiet. Jag kan säga att det kändes bra mycket när hon sparkade iallafall och du vet ju hur mysigt det kan kännas:).Ska försöka få bättre videor!.

2010-12-02 | 10:54:02 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0