Bra att ha prylar inhandlade

God kväll!

Då var det snart dax för lilla mig att bädda ner mig och sova för imorn är det ännu en jobbdag. Efter jobbet idag åkte jag hem och så åkte jag och Andy in till stan igen för att småshoppa lite småsaker som behövs. Jag fick bla en ny pyjamas t-shirt eftersom alla mina är trasiga :(. Vet dock inte om jag ska lämna tillbaka den och köpa en större stl för Medium var för liten för magen (ganska trång med andra ord). Antingen gör jag det eller så får jag spara den tills efter graviditeten när magen försvinner men det vore ju kul om man kunde ha den nu också, därför köpte jag den stl för att jag förhoppningsvis skulle kunna ha den både nu och sen men som sagt den var lite för liten i magen :). Vi får väll se hur jag gör.

Sedan har jag köpt en mössa!!!, kan ni tänka er att jag Elinor Lilja har köpt en mössa!?. Jag har alltid hatat mössor då jag alltid tycker jag ser ut som en fotboll eller helt enkelt absolut INTE passar i någon mössa. Tro mig jag har testat många mössor i mina dagar men INGEN har jag sett bra ut i. Dock trotsade jag min fulstämpel och testade runt lite bland mössorna på både stadium och på intersport. Tillslut fastnade jag för en som jag såg någelunda bra ut i (eller kanske inte!). Dock fick det bli den och eftersom den inte direkt var den dyraste mössan behöver jag ju inte må dåligt ifall jag inte använder den så ofta:). MEN! jag har faktiskt provanvänt den nu när jag var ute med Kiwi och den var faktiskt jätteskön!, får väll helt enkelt tänka mer på funktionen än fåfängan så att säga hihi.


Om ni undrar vad jag har på mig så är det min mormors gamla nattlinne som jag fått ärva!. Ja det låter kanske konstigt men det är någ ett av de skönaste nattlinnen jag har sovit i!. Gammal som gatan är den också men fortfarande fin (dock har jag sytt ihop ett hål i den) men den ska jag slita på tills det inte finns något kvar av den!. Min nya mössa dessutom!. Den är inte så rund som den ser ut som utan där bak händer en liten bit av mössan, annars skulle jag nog se ut som en flugsvamp eller något hihi.

Vi hittade även två par byxor till Heiley som hon redan har fast vi köpte ett par i stl 56 (vi har stl 50 sedan innan). Eftersom jag gillade byxorna så mycket så köpte vi helt enkelt ett set till:).



Föresten! för någon vecka sedan köpte vi blöjor för första gången!. Vi hade en rabatt på 30 kr på valfria blöjor från Pampers så vi köpte ett litet paket och den här månaden tänkte jag köpa ett litet paket LIbero för att testa vilka som är bäst. Sedan kommer vi antagligen att köpa lite nappar, någon flaska till och lite småsaker som behövs till när hon kommer :).

Nu måste jag äta lite jordgubbar och mjölk innan läggdax

Hoppas ni haft en underbar vecka!, imorn är det sista arbetsdagen innan helgen skönt!. Snart mammaledig!

kram

Sari

Skit snygg mössa!Jag skulle nog dra fram den lite mer i pannan. Charmigt födelsemärke på hakan. Törs du ha kvar det, med tanke på att risken för förändringar.

2010-11-26 | 01:49:51 |
Anonym

Hej igen!



Vad skönt för dig att den lille vänt sig där inne :) Jag börjar mer och mer ställa mig in på att jag har en riktig liten envis busa där inne och att det kanske blir ett kejsarsnitt i "värsta" fall. Men huvudsaken är att hon verkar må bra! Det är ju det som är viktigast!



Vilken fin magen du har fått :) och jädrar vad vältränad du är! Bra med stark rygg nu känner man!



KRam!

2010-11-26 | 06:39:28 | http://minbebis.com/blogg/mymiracle/
Sofia

Söta byxor! :D



Svarar här på din kommentar: Jo, vi har ett bestämt pojknamn, men det är lite hemligt än så länge, iallafall för släkten ;) Men du och Michaela kan få veta på onsdag, hihi! :)



Kram!

2010-11-26 | 08:21:16 | http://minbebis.com/blogg/happyscared/
Ellie

Sari: Hej på dig!. Tack för tipset vad gäller mössan!. Den är faktiskt riktigt skön så jag är helnöjd:). Vad gäller födelsemärket så är jag inte så jätteorolig, visst har jag funderat på att ta bort det ibland men det känns liksom som jag med att ha det där!. Har ju haft det sedan jag föddes. Självklart håller jag koll ifall det skulle förändras och givetvis skulle jag ta bort det då.

kram!



Anonym: Ja visst är det viktigast hur bebis mår!, vi överlever ju alltid!:). Tänk på att det trotsallt är en bit kvar till förlossningen och mycket kan hända vad gäller att hon "lägger sig till rätta". Såg att du också hade en helnysig mage nu!:). Stort lycka till! nu har vi bara ca 7 veckor kvar!..kram



Sofia: ho ho!! vad nyfiken jag blir! måste få veta vad det är för pojknamn ni funderat ut. Jag lovar! jag ska vara tyst :). kram vi ses på onsdag!.

2010-11-26 | 14:09:43 |
Linda Ljungkvist

För våran del så va det inget snack om vilka blöjor det fick bli efter att vi testat 2st olika o det blev pampers för libros blöjor va så stela pampers är mera mjuka o sköna tyckte vi så vi kommer kör med det. Det e bra att få rabatt kuponger på blöjor :) Får vi se vilka ni tycker är bäst sen ;) Kram

2010-11-26 | 19:31:41 |
Ellie

Linda: Jaså det är ju så olika det där med blöjor. Min syster har alltid kört pampers till sin minsta tjej (vad jag vet) men nu har hon gått över till libero då hon tyckte pampers hade blivit mycket tunnare och hon kissar igenom dom lätt. Tänk så olika det kan vara. Visserligen är hon 2 år men iallafall. Hoppas du uppdaterar din blogg snart:) med lite bilder:)...kram

2010-11-26 | 19:52:05 |
Linda Ljungkvist

ja det e ju det och alla tycker olika :)jaha oki där ser man,ja men alla har ju olika behov oxå så vissa funkar ju bättre för andra än för ens barn man får testa sig fram vilka som passar sitt barn bäst. Och än så länge funkar pampers bäst på viktor iaf :)



Ja jag har skrivit nått nytt inlägg och bilder men kommer mera lovar :) KRam

2010-11-29 | 22:30:16 |
Ellie

Linda: Ja jo alla är ju olika och det är som sagt tur det!. Hoppas du och viktor mår bra!. Håller koll på din blogg bara så du vet :)...kram

2010-11-30 | 11:38:37 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0