Vilket strålande väder!

Oj vilket härligt väder det varit idag!, från att ha varit kallt till att i stort sett vara sommarväder!. Jag hoppade gymmet idag för att köra lite trädgårdsträning istället. Det blev att klippa gräsmattan med handjagare (jobbigare än man tror), klippa lite buskar, vattna, kratta etc så rört på mig har jag gjort endå. Jag kände att jag ville ta vara på värmen när den är här eftersom jag ska jobba natt inatt.

Vi plockade även lite nässlor som vi ska göra nässelsoppa på. Jag har aldrig ätit det förut så det ska bli intressant och se hur det smakar. Vi har stått och pratat en massa med grannarna också och gått runt lite med Misse i koppel. Problemet var att han rullade runt på asfalten så katten blev går istället för svart, vi fick helt enkelt duscha honom och han blev en helt annan katt. Inget han gillar man det gick rätt bra endå förtom lite jamande.

Nu har jag tagit en välförtjänt dusch och snart ska jag lägga mig och vila inför jobbet. Kanske blir lite kaffe först:).

Hoppas ni haft en underbar dag!, vi hörs!

kram!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0