Träning Vecka 18

Träning totalt vecka 18:

Stryka: 4 pass = 3 timmar 8 min

Cardio: 3 pass = 70 min

Sammanfattning

Veckan i helhet har gått riktigt bra, jag har känt mig rätt stark med tanke på ett långt uppehåll men haft ganska hög motivation som jag hoppas ska utvecklas ännu mer. Kom gärna med motivationstips som ni brukar köra med när motivationen tryter:). Det är alltid bra att ha i bagaget ifall att:). Jag hade gärna sett mer cardio på schemat men som jag sagt tidigare så vill jag börja lite försiktigt. Sedan när de är klara med cykelvägen till Kimstad så kommer jag garanterat att gå/ köra inlines och cykla dit för det är ca 3-5 km och det blir en perfekt runda om man åker dit och tillbaka.

Denna vecka kommer nog förhoppningsvis att innehålla 4 pass även denna vecka, men cardion är jag ännu lite osäker på. Har jag tur kanske det blir ett gruppträningspass som jag ännu inte hunnit köra på det nya gymmet. I höst kommer de även att ha självförsvar och zumba och det är ju något man absolut måste testa!. Sedan har jag ju lite träningsdvder här hemma som jag kan köra som cardio om jag inte har lust att vara på gymmet eller ute. Det är bra att ha lite och välja mellan :).

Nu blir det hemmagjord nässelsoppa för första gången, gjord på nässlorna från tomten:), snacka om närodlat!!.




Ett gammalt videoklipp från 2008

Jennie

Härligt att vara tillbaka på gymmet?

Bra jobbat iaf... kram

2010-05-12 | 10:01:40 | http://www.merobloggen.se/JeC
Ellie

Jennie: Ja det är jätteskönt, man blir en helt annan människa av att få träna så det är nog bäst för alla att jag faktiskt tränar hehe..massa kramar!

2010-05-12 | 13:01:51 |
Nillan

Var det inte ett litet gym du tränar på...speglar kan förvilla? Det ser ganska stort ut. Har de köpt in äldre maskiner, när det finns såå mycket bra nya?

2010-05-13 | 01:06:30 |
Ellie

Nillan: videon från detta inlägg är inte från gymmet jag tränar på nu utan ett gammalt klipp från 2008. Jag har bilder från mitt gym jag tränar på nu i ett lite tidigare inlägg. Där jag är nu har de bara nya maskiner :). Gymmet är tyvärr rätt litet men jag klarar mig endå, de har ju fria vikter och det är ju det absolut viktigaste:). På klippet är jag på sol och motion där jag tränade förr och där är det riktigt stort!. kram

2010-05-13 | 10:02:10 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0