Kunde det inte varit nog

Hej

En ny vecka är här och jag sitter här i morgonrock, nattlinne och mysbyxor kl snart 2 på dagen. Jag har verkligen inte mått bra nu i två dagar. Igår hade jag så ont i magen att jag trodde jag skulle dö, magen var så spänd så jag trodde jag skulle explodera vilken sekund som helst. Detta pågick även under natten vilket resulterade i att jag inte kunde sova alls. Jag ringde därför barnmorskan eftersom jag var orolig att det var något fel men när jag beskrev den smärta jag hade så trodde hon at det var något annat och inte "gravidmagen" som hon så fint utryckte det. Han bad mig ringa sjukvårdsupplysningen ifall det kunde vara något annat som spökade och mycket riktigt. Sjuksköterskan jag pratade med sa att det går väldigt mycket magsjuka just nu och hon trodde jag hade drabbats av det.



Jaha ja precis som om det inte vore nog att vara gravid och ha ont lite överallt pga av det, nu ska man bli magsjuk också!!!. Snacka om vilken otur jag har.

Nu har jag med andra ord två olika känslor i magen, en som säger att jag städigt är hungrig och en som säger att jag mår ialla och borde absolut inte äta något, hur tolka man det?.

Barnmorskan berättade även att eftersom tarmarna ändrar plats när man är gravid för att livmodern ska få plats så kan det göra att magen blir svullen också och kan låta. Detta gör ju att det är svårt och veta vad som är magsjuka och vad som är gravidsymtom *pust*

Som sagt det kunde deffenetivt varit en mycket bättre start på veckan men jag hoppas det blir bättre. Imorn går jag in i vecka 7 på min graviditet så det går sakta men säkert.

Så här står det på babycenter att fostret utvecklas i 7:de veckan:

Nu är embryot ungefär 1,25 centimeter långt (ungefär så stor som ett litet smultron) och har utvecklat tydliga fingrar och tår med lite simhud emellan. Det hoppar och far i plötsliga perioder av aktivitet. Levern producerar stora mängder röda blodkroppar tills benmärgen har utvecklats och tar över den rollen.

Nu ska jag gå och lägga mig igen och vila. Hoppas ni inlätt er träningsvecka och att ni har många nya mål med veckan...

kram kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0