En SEEEEEEG dag/natt

Ja ni då sitter man här, sömndrucken kl 18,52 på kvällen. Har jobbat natt i natt vilket nästan var lika hämskt som första natten jag jobbade. Eftersom det var över en vecka sedan jag jobbade sist så har man kommit ur sin nattrutin som man ev hade då och nu var det hämskt att vara vaken så länge. Jag var sååå trött vid 03-07 och det är rätt många timmar och man försöker räkna ner tiden var femte minut men tiden går sååå sakta. Det som var tur var att vi var ute i hemtjänsten vilket betyder att jag körde bil stor del av natten när vi var ute. Vi kör långt ut på landet i många fall och då blir det att man får konsentrera sig ordentligt då det vimmlar av djur där ute. Jag tror det var det som höll mig vaken men annars var det en ren pina nar vi sedan åkte in till personalrummet och bara väntade på att få åka hem.

Idag är det ännu en natt på G och jag har bara sovit 4 timmar på morgonen och nu 1,5 timme, på tok för lite men när telefonen ringer HELA tiden blir man lätt störd.

Imorn ska jag och Andy dessutom på ett ärende i stan som vi båda måste vara med på och den avtalade tiden är kl 10 så när jag slutar vid 7 blir det inget sova för mig. Jag får nog sova vid 12 så det kommer bli grymt segt även där. Då har jag nästan varit vaken i 2 dygn om man räknar bort de 5,5 timmar jag sovit lite, annars blir det ett dygn helt utan vila *pust*.

Som ni förstår blev det därför ingen träning för mig idag, det är ju meningen att jag ska överleva också och då måste träningen få stryka lite på sig *fniss*. Det är mycket gnäll över mig idag och jag ber om ursäkt för det och hoppas att ni har lite förståelse iallafall.

Nu ska jag fixa ordning mig för jobbet.

Natti natti!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0