Äntligen fredag igen!

God kväll i stugorna!

Det var ett tag sedan jag bloggade men jag har haft en hel del att tänka på. dela så har jag brottats med illamående, enorm trötthet, huvudvärk, spänd och uppsväld mage som i 9:de månaden och massa andra hämska gravidsymtom. För mig har det nästan blivit ett heltidssysselsättande att må dåligt och jag har inte orkat med något alls. Träningen lyser med sin frånvaro ännu, städning har inte varit på tal, gardiner som jag tvättat har ännu inte kommit upp *pust*. Jag hoppas det blir bättre snart!.

Idag däremot har jag faktiskt tagit mig i kragen och städat en hel del. Jag har även orkat med att cykla ner till affären och nu på kvällskvisten även sjungit för fulla muggar haha!, jag tror inte bebisen gillade det för jag fick genast ont i magen hihi. Snart kommer andy hem från jobbet och då blir det chips och dip:).

Igår tog jag cykeln till apoteket och köpte lite åksjuketabletter för enligt barnmorskan ska detta hjälpa mot illamåendet så det hoppas jag verkligen!.

Nu är jag i vecka 7+ 3 och jag längtar tills magen börjar växa ordentligt så man kan gå runt och visa upp sin bulle, för visst är det underbart att se stora bulor gå runt på stan :).

Nu ska jag mumsa i mig mina sista vindruor, jag hungrar ihjäl snart!

Kramar från gravidstugan



Anonym

Du får nog bestämma dej hu dålig du vill vara. Det är bara att bita ihop och göra det man tänkt sig. Att vara gravid är ingen sjukdom. Tycka synd om sig själv syndromet, är allt för många fast i. Kom igen nu!!! Bestäm istället att allt är roligt i nio månader och inget är jobbigt.

2010-05-29 | 17:18:45 |
Ellie

Anonym: Tyvärr är det inte så lätt, jag försöker göra allt jag tidigare gjorde men det resulterar i att jag blir sängliggande dagen efter och har ont i magen så att tuffa på som man brukar är nästan helt omöjligt för min del men alla är ju olika. Jag hoppas så klart att det ska bli bättre senare in i graviditeten för det brukar det bli. Jag vet att graviditet inte är en sjukdom men ibland känns det som att jag är magsjuk för jämnan men men.

2010-05-30 | 10:57:40 |
Anonym

Ont i magen ska du väl iallafalla inte ha??? Aldrig hört att mina gravida vänner haft ont och inte jag heller. Verkar knepigt.

2010-05-31 | 19:06:35 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0