På krigsstigen

God kväll vänner!

Fy tusan vilken dag det varit. Den började bra men senare nu på kvällen har jag varit oförskämt trött och sliten efter att ha jobbat kväll igår och gått upp rätt tidigt idag. Imorn blir det förmiddagspass vilket innebär att jag börjar 7-16 så jag kommer att gå upp kl 04,30 :). Hoppas jag är lite piggare imorn för annars kommer jag nog inte vara så sällskaplig imorn haha. Utbildningen gick bra men vi var bara jag och en annan tjej där. Efter utbildningen var det bara att åka hem igen. Har inte orkat träna idag faktiskt, jag har varit så trött att jag tom var på riktigt dåligt humör tidigare ikväll hehe.

Igår blev det ett litet pass cardio power & resistance på 40 min, det fick räcka.

Nu är det dags att krama kudden, det är en lång dag imorn.

Kram på er!


En bild från utbildningen tidigare idag


Igår damp änligen new moon ner i postlådan!. I helgen blir det att kolla på den, det ska tydligen finnas massa roligt extramaterial i också:).

Nillan

Kul att du fått jobba en del. Jag har varit utomlands några dagar och haft fullt upp. Du frågade varför jag inte är kvar i vården tidigare. Jag är egen företagare och jobbar som konsult med olika projekt. Skönt att bestämma vilka jobb man vill ha och bestämma när man vill jobba. Friare än så kan jag inte få det. Vården har jag nog lämnat bakom mig.

2010-03-26 | 18:34:34 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0