Näradöden upplevelse

Då var kvällen till ända och av någon kostig anledning är jag partysugen, inte ofta jag blir det men ibland kommer den känslan fram när jag lyssnar på riktigt bra musik som nu:)



Det här är verkligen musik om något!




Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så var jag lite småtrög och lite seg idag men när jag satte på mig träningsskorna och började lyssna på riktigt bra musik så satte träningsnerven igång i mig. Jag kan vara riktigt galen ibland vilket Andy kan intyga. Jag kan få sånna extrema fnattanfall och bara stå och hoppa och dansa runt som en vild hyena om inte värre!. detta drabbades jag av idag innan träningen. Blev helt galen och stutsade runt som aldrig tidigare så jag helt slut när den riktiga träningen satt igång, men det gick bra endå:). Det blev ett pass cardio power & resistance och efter det ett pass Jillian level 3. Fick lite av en näradöden upplevelse med mitt skuttande och träningen därefter som är riktigt jobbig. Tyvärr måste jag säga att jag tror jag blivit lite skadad i vänster fot för jag har grymt ont på vänster sida av foten, ovanpå liksom. Det gör riktigt ont när jag speciellt hoppar vilket det blir en hel del i träningen. Antar att mina fötter inte är vana vid den formen av träning med mycket hopp, skutt, hopp åt sidan etc. Måste nog tyvärr ta det lite lugnt med speciellt Beachbody dvdna och får helt enkelt köra lite andra pass med lite mindre hopp i, iallafall tills foten känns bättre.

Förövrigt gick passet riktigt bra och som vanligt väldigt svettigt!.

Snart kommer Andy äntligen hem och då blir det lite fredagsmys :).

Ha det bra så länge
//puss


Nillan

Ha Ha den där musiken skule jag få ett epelptiskt anfall av. Tacka vet rejäl hårdrock, där kan du snacka om muskik som rycker igång en. Hoppas du har ordentliga skor på dig när hoppar omkring.

2010-03-06 | 12:09:13 |
Ellie

Nillan: haha!! jasså det säger du hihi du är rolig du!. Jag gillar faktiskt också hårdrock men när det gäller just hårdrock så är jag väldigt kräsen, det måste verkligen vara någon låt som verkligen tänder alla 64 annars händer liksom ingenting. Tecno funkar nästan alltid. Jag tror faktiskt jag har rätt ok skor iallafall men jag får väll skaffa ett par bättre så småningom :)...Ha en underbar helg gumman!

2010-03-06 | 13:14:03 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0