Idag är jag nerspeedad

Goda dag!

Idag blev det inte riktigt som jag tänkt mig vad gäller träningen. Skulle kört ett pass Plyometriv cardio circuit pass och ev något mer pass men eftersom jag kände av halsen och kände mig allmänt nerspeedad och lite hängig tyckte jag det var bäst att ta det lite lugnt idag. Istället blev det ett pass med Hip hop abs för hela kroppen dvd ,med lite mer styrka än de andra passen. Dessutom blev det ett pass Hip hop abs hips, buns and thighs på 25 min. Som ni märker blev det endå 2 pass men då dessa pass inte är alls lika jobbiga så tyckte jag att det är bättre att göra något än inget alls. Det blev ju bra till slut iallafall :) .

Annars har jag inte gjort så mycket idag, läst en hel del och kollat lite gamla body och fitness tidningar för att få lite inspiration. Blev faktiskt lite sugen på att köra ett pass styrka utan dvdn men jag tror jag lugnar mig. Jag vill ju vara bra imorn och det är inte säkert man blir om man endå går emot kroppens signaler, oftast slutar det med att man bara mår sämre och det ska vi undvika:).

Min födelsedag närmas dessutom med stormsteg, funderar faktiskt på vad jag ska göra för smarrigt och bjuda på. Har ni några förslag?, nu tänker jag på någon form av bakverk så kom gärna med förslag!.

Nu blir det att läsa lite till och sedan ska jag ut med Kiwi en sista gång innan det är dags att krama kudden. Hoppas ni haft en underbar onsdag!

kramar Ellie






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0