Hög på kaffe

God dag!

Sitter här ensam hemma igen. Andy är på utbildning och kommer inte hem förrän vid 22 i kväll, jag får därför försöka hålla mig sysselsatt men med vad?. Imorn är han också borta på utbildning och kommer hem 16 så även den dagen är nästan förstört *pust*.

En positiv sak är iallafall att våren är påväg!, har varit grymt skönt ute idag och jag och Kiwi var ute på tomten och skottade lite snö för att få bort lite från vår enorma snöhög som gör att man knappt kommer in på baksidan alls. Jag skulle vilja skotta bort all snö så gräset kommer fram för att intyga mig själv att våren faktiskt är påväg, och sommaren!.


Tänker på sommar när jag ser den här bilden (jag och andy på vår förlovning 7/9 2002. Jag var 15 och andy skulle fylla 22 :) )


Har en så länge bara druckit 2 kommar kaffe idag men känner mig redan hög haha! vad ska man annars göra när man inte har något annat att göra?, visst är jag tråkig. Ni får ursäkta mig men jag bara längtar tills jag får börja jobba för då blir ens lediga dagar på något sett heliga och man kan ta vara på dom bättre. Jag tror jag även pratar för resten av alla arbetslösa när jag säger att arbetslös är man absolut inte frivilligt!. Jag förstår inte folk som vägrar jobba eller bara hatar att jobba, visst jag gillar inte att jobba alla gånger men eftersom jag vet att det är mycket värre att inte ha ett jobb så är jag endå glad för det jobb man har eller får.

Tänkte ta mig i kragen snart och träna lite så man vaknar till lite, känner mig lite som en sombie.

Föresten är det ingen som gett mig tips på vad man kan göra för gott till min födelsedag!, kom igen nu! jag väntar fortfarande på att få massa kommentarer om detta!.

Hörs lite senare!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0