En vit måndag

God kväll vänner!

Ja det blev ett pass trots allt i kväll, eller ska jag vara ärlig blev det två. Ett pass hip hop abs cardio på 30 min och ett hip hop abs total body burn på 40 min så jag är faktiskt nöjd. Först var jag lite i valet och kvalet om jag verkligen skulle träna för jag hade lite och stå i. efter lunch städade jag och det tog ett tag med tanke på att det är ett stort hus att städa i. Dock kommer det att ta längre tid när vi kommer att använda övervåningen mer än vad vi gör nu. Nu har andy bara sin studio där uppe, 3 av de andra rummen där uppe används inte direkt. Två är faktiskt helt tomma!. Vi hade tänkt att slå ut en vägg mellan två rum för att få ett stort rum som kommer att bli ett sovrum till oss då vi ligger där nere just nu. Det rummet är riktigt ljust och passar därför väldigt bra till just sovrum :).


www.google.se

Hur som helst så blev det städning. Därefter blev det faktiskt lite målning. vi har två synliga träbalkar intill taket som vi vill måla vita då dom är naturfärgade från början så den målade jag+ lite i köket som kommer att vara vitt. Sedan ska vi tapetsera på vissa ställen också men småställen målar vi helldre vita så det gjorde jag idag. rubriken lyder "En vit måndag" och som ni förstår så menar jag målningen och inget annat :).

För att hinna med lite träning målade jag bara en gång på dessa ställen, får väll fortsätta på torsdag då jag är ledig, iallafall vad jag vet just nu.

Passen gick bra, dock är jag lite försiktig med mitt knä eftersom jag fortfarande har ont. Imorn är det jobb som gäller och då blir det ett dagspass från 7-15 så jag måste gå och lägga mig nu, blir bara 6,5 timme sömn men det får väll räcka...

natti natti!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0