D-vitamin boost

Hej vänner!

Vilket underbart väder det har varit här idag!. Helt otroligt!, vi hade 3+ vilket vi inte haft någon gång i år. Jag blir ju överlycklig när temperaturmätaren visar över 0:an och då på plussidan så då vill jag göra allt annat än att sitta inne. Jag kokade mig en kopp kaffe, slet med mig 2 st chokladskorpor (mina egna så klart) och gick ut på altanen och solade och drack mitt kaffe och under tiden läste en bok. Tror ni inte att efter att jag varit ute (ca 1 timme) hade det ploppat upp massa fräknar!. Jag har inte varit ute alls mycket i vinter pga av att det varit så kallt och grått, när jag sedan går ut och får lite D-vitamin, ja då ploppar dessa bruna prickar upp *pust*. Nåja så farligt är det kanske inte men lite irriterade är det faktiskt speciellt eftersom man annars inte har några!.


Det är sååå härligt med solen!


Från min synvinkel



Tänkte faktiskt hoppa träningen idag. Jag tror min fot blir glad av det så jag tar en förlängd vila. Jag tränar ju faktiskt 6-7 dagar i veckan vanligtvis så jag tycker jag kan ta en välförtjänt vila nu:). Egentligen enligt mitt schema har jag bara fit testet idag och den kan jag mycket väl hoppa, styrkan får jag ta en annan dag av de 5 träningsdagar som återstår:).

kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0