A blood lover *fniss*

God kväll där hemma!

Här sitter jag och är helt sömndrucken. Kom hem vid ca 17,30 och var så trött att jag såg dubbelt så jag gick och la mig en timme och vaknade precis nu av att hela lägenheten var bäcksvart hehe. Jag skulle egentligen behöva träna idag men jag vet inte om jag orkar faktsikt. Det blev iallafall ett pass igår kväll som tog emot rätt bra men när jag väl satt igång hade jag bra med energi men tyvärr blev den inte sp långvarig för jag blev snabbt trött och seg. Det blev dock ett pass på 40 min pure cardio så jag är nöjd.

Idag hade jag ett litet "studiebesök" på röntgen. Fick se hur det gick till där och de visade mig hur man tog bilderna, vad det var man såg etc. Riktigt intressant och riktigt kul att träffa massa nya trevliga människor. Det finns en sak som jag verkligen skulle vilja och det är att få komma till BB och vara med under en förlossning. Har även en dröm om att få vara med på någon form av operation, kanske en gastric bypas operation då vi ofta får sånna patienter. Det kanske inte skulle vara helt omöjligt?.



Jag kommer ihåg när jag var liten, jag älskade att följa med pappa till sjukhuset och jag älskade att titta på. Jag var absolut inte rädd för blod utan var nog snarare farsinerad och jag kollade alltid på när pappa gjorde något på sjukhuset tex mindre operationer. Det kanske är därför som jag jobbar som uska? hehe.

Nu täbkte jag snart sätta igång med lite kvällsmål som kommer bli något lätt. Är inte dikrekt sugen på något det enda jag vill nu är att soooova!. Imorn jobbar jag iallafall kväll så då får jag sovmorgon :).

Natti natti kram! 



Elling

Har din pappa jobbat som läkare?

2010-03-19 | 15:00:43 |
Arne

Är din pappa läkare? Tänkte på det som trogen läsare att man har dålig koll på de runtom dig, vad gör dina föräldrar och din syster om dagarna tex?

2010-03-19 | 16:45:44 |
Ellie

Elling: Nej det har han inte men han har ju varit hos läkare:)



Arne: Nej han är inte läkare. Ska fundera på om jag ska skriva om dom, de är ju mig bloggen handlar om och de kanske skulle ta illa upp om jag berättar om dom. Ska fundera på saken iallafall:).

2010-03-19 | 16:48:10 | http://ellielilja.blogg.se/
Arne

Ja det vore intressant om du gjorde det! Det är ju faktiskt ens familj och nära och kära som påverkar ens liv mest anser jag. Många andra bloggare berättar mycket krings sitt liv och sin familj och det brukar vara uppskattat! Varför skulle din familj ta illa upp? Dom blir säkert glada över att få vara med lite i din populära blogg :)



Kör hårt tjejen!

2010-03-20 | 12:06:28 |
Ellie

Arne: Ja jag förstår vad du menar, jag ska fråga om det det lovar jag!. ha det bra!

2010-03-20 | 15:39:28 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0