Vad tråkig jag är....

Vad gäller uppdaterandet av min blogg men jag har faktiskt inte mycket att säga just nu. Sitter mest hemma och tycker synd om mig själv, men imorn ska jag ta mig i kragen och leta fler jobb. Nu i helgen har jag faktiskt sökt lite jobb dels som undersköterska här i norrköping+ ett jobb i Nyköping (ca 7 mil härifrån) på sjukhuset där. Ska ringa runt lite imorn och hoppas hoppas något som nappar, jag vill ju börja träna snart ,men utan jobb blir det svårt så det blir till att fortsätta träna hemma till jag får ett jobb.

Idag har jag och andy bara legat på latsidan. Har suttit och tittat på MoonLight hela dagen. Imorn blir det träning igen och det ser jag fram emot, har haft för många lata dagar nu så det behövs lite träning nu.

Ni har väll inte missat min bakblogg?. Ska strax slänga upp ett recept på Biskvier som jag gjort själv genom att ta lite olika saker från flera recept och sötta ihop till ett och det blev faktiskt jättebra!.

Vi hörs imorn igen!

kram!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0