Snöyra

Hej vänner!

Vilket väder det är usch! hos oss är det riktigt blåsigt samtidigt som det småsnöar lite, inget mysigt väder direkt. Det var det inte direkt igår heller när jag tänkte ta mig ut på en liten runda. Som ni vet funderade jag lite på vad dagens träning skulle bli och det slutade med att jag tog på mig joggingskorna och sprang en liten runda på 10-15 min. Därefter var det dags för Kiwi att ta sig ut på sin kissrunda och passade däför på att ta en lång härlig powerwalk vilket det garanterat blev. Efter en liten stund kände jag att det blev riktigt riktigt kallt (hade bara på mig kläder för jogg och var inte tillräckligt varma för en promenad) och började efter ett litet tag att frysa så för att komma hem så fort som möjligt blev det en riktigt snabb powerwalk i snön vilket kanske inte går så jättefort endå pga av halkan men tillräckligt iallafall för att komma hem snabbt.

Tom Kiwi ville komma hem snabbt och tog täten hela vägen hem. Det blev en runda på 35 min och tillräckligt för att jag skulle vara djupfryst när jag kom hem. Då blev det lite varm choklad i form av lättmjölk och 1 tsk kakao, mycket nyttigare än oboy med tonvis med socker och andra kostiga tillsatser.

Idag vet jag inte vad det blir för träning, det får vi se senare ikväll men antagligen blir det en runda på crossen till halv 8 hos mig då har jag något och sysselsätta mig med samtidigt som jag kollar på tv. Det är ett riktigt bra tips jag kan ge er nämligen att kolla på era favoritprogram samtidgt som ni motionerar, på så sätt blir det mycket roligare och du behöver inte tänka på att du tränar så länge du försöker hålla ett hyfsat bra tempo. Det får bli dagens tips.

Senare ikväll kommer en kille och ska serva vår värmepump eftersom vi tror att det inte blivit gjort alls av de förra ägarna så kan det vara på tiden. Imorn ska jag på årsmöte på tyngdlyftningen och de ska utse en ny person till styrelsen och jag hoppas det blir jag, om inte annat så kan det vara kul och höra vad som ska göras under året etc.

Nu måste jag kila men ni får ha en bra dag!


En bild från igår innan jogg och powerwalk




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0