Sen tisdagsträning

God kväll!, eller snarare god natt för klockan är 23,28.

Har nyligen blivit klar med dagens träningspass i form av pump it up video dvs det blev bara cardio idag. Det räcker kan jag säga för den är grymt jobbig!. 1 timme inkl strech och uppvärmning är perfekt!. Imorn kanske jag testar min nya pump it up Aeroburn som är en annan i samma serie:).

Har faktiskt inte bestämt mig ännu hur jag ska göra med all träning detta år, är så sugen på massa saker vilket säkert gör att jag haft den sviktande motivationen ett tag. Man måste ju testa nya saker för att få ny inspiration visst?. Jag ska dock göra ett schema men det får bli senare, nu tränar jag när jag vill och har lust och det jag känner för just då tills jag fått rätsida på hur jag ska lägga upp träningen och framför allt vilken form av träning.

Nu är det dags att sova, ha det!

//Ellie




Dagens träningsoutfit



Linnea

Hej Ellinor! Jag blir som alltid så motiverad av dig. Det är så roligt att läsa om dig, ditt liv och din träning. Hoppas din hand/dina fingrar blivit bättre sedan brännskadad.



Ska försöka att komma igång med träningen jag också (även kosten) - jag vill så gärna men ibland känns det som att det är så motigt. Det största problemet är detta med sötsakerna. Jag har insett att jag måste tappa några kilo men kommer som ingen vart...



Stor kram / Linnea.

2010-01-06 | 15:51:24 | http://eranfigaro.blogspot.com
Nillan

Hur stor viktskillnad är det på dig nu och på bilderna bredvid? Hur är det med handen?

2010-01-06 | 16:34:47 |
Ellie

Linnea: jag blir alltid lika glad när du säger så!. mina fingrar är nästan hel bra nu och det är ju skönt. Tur var väll att det var på vänster så det märks ju inte lika mycket som om det hade varit höger om man säger så:).



Motit är det för alla ibland, det vet ju jag haha men jag tror det absolut viktigaste är att man gör sig medveten om vad man vill och helt enkelt inte se sig som en förlorare utan bara fortsätta på. Mitt råd till dig är att börja långsamt med dina koständringar, oftast blir man så drastiskt och äter 100% rätt från dag 1 och då tappar man oftast lusten. Börja bara med någon ändring eller dra ner lite på något och dra ner/bort något annat efter ett tag dvs stegvis så går det nog lättare.



Stort lycka till! kram



Nillan: haha ja tyvärr på tok för mycket ca 5 kilo:(

2010-01-06 | 20:53:25 |
Nillan

Det tycker inte jag var så mycket. Om jag förstår rätt gick du tävlingsdiet bilderna bredvid. De kilona omförvandlas nog till muskler med TL när du drar igång ordentligt? Lycka till

2010-01-07 | 18:34:19 |
Ellie

Nillan: jo jag gick på en tävlingsdiet då men gick inte ner så mycket som jag ville. Jag var dock väldigt nöjd med formen, varken för mjuk eller för hård enligt mig, ganska sunt faktiskt. Man kan ju alltid hoppas att det går att förvanda dessa hemska kilon till muskler. Man har ju hört att man har ett sk muskelminne så det ska nog inte vara så svårt att komma tillbaka rent muskelnässigt iallafall efter denna vila:)...kram

2010-01-07 | 21:42:30 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0