Dagens träning



....blev 40 min på crosstrainern framför såld på hus och det okända. Det gick riktigt bra och jag höll ett bra tempo passet igenom. Först tänkte jag bara köra 30 min men eftersom det gick så bra tyckte jag att jag ändå hade tillräckligt mycket energi till att köra lite till. Saknar verkligen gymmet nu, kanske är det så att man är en gammal gymmare endå. Ja jag har ju faktiskt gymtränat i över 7 år, som man brukar säga gammal kärlek rostar aldrig!.

Gymmet här i skärblacka har sin invigning den 30 januari och då kommer jag garanterat att vara där!, har verkligen längtat massor. Tyvärr var det dyrare än jag hoppats då det kostade 339kr i månaden och ett 10 klipp kort kostade 900kr!!. Samtidigt känner jag att har man gymmet i stan måste man ta sig dit och det kostar bensinpengar och då kanske det endå slår ut sig i längden. Jag längtar så pass mycket till att börja träna igen att jag blivit riktigt sugen på att bli värd på friskis och svettis igen vilket jag var när jag var ca 15 år och yngst bland all personal där. Det var i nyköping men nu bor man i norrköping och det är betydligt högre tryck här än i nyköping. Det är så mycket folk att man knappt får plats på gymmet under de populäraste tiderna så frågan är om man verkligen vill vara värd i ett sånt vimmel?. Får allt tänka på saken iallafall.

En sak slog mig när jag nyss var ute mig Kiwi är hur lungt det är här i skärblacka. Inte en enda människa syntes till och heller ingen bil kom farandes, det enda som hände var att det kom en långtradare på landsvägen som går en bit från vårt villaområde annars är det inte en enda människa ute från 20 och frammåt. Det är verkligen sååå fridfullt här. Visserligen uppskattar man det kanske mindre när man är ute på långpromenad själv en sen kväll och även om man går på de mest upplysta stället och där det borde komma mycket trafik så spelar det ingen roll för det syns inte en enda männsika endå, då är det lite scary. För bara några år sen skulle jag aldrig stått ut med att bo på ett sånt ställe, vilket var en anledning till varför vi flyttade från Oxelösund men kanske är det så att man blivit vuxen :P . Jag måste påpeka att det nästan bara finns fördelar med att bo här :) .

Ne he gott folk, det är snart dags att krypa till kojs så det är bäst jag slutar. tänkte faktiskt läsa klart min första bok från Twilight sagan. Jag måste nog erkänna att jag är besatt av den historien för jag kan inte slita mig från filmerna och böckerna. Jag har faktiskt kollat på första filmen minst 3-4 gånger sedan jag köpte den och det var inte länge sedan :P .

Vi hörs imorn!/KRAM

www.halsobruket.se




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0