Workout

 

Självklart blev det träning även idag. Har kört 4 dagar i rad nu så kanske är det läge med vila snart?, ska jag vara riktigt ärlig så vill jag inte vila, jag kör rätt mycket cardio nu för tiden och på något sätt tycker jag det är sååå roligt. Jag brukar kombinera styrka och cardio för att få maximal förbränning. Idag blev det 30 min dvd level 1 och sedan blev det ca 20-30 min blandade styrkeövningar+ hopprep. Hoppas våren kommer snart så man kan börja hoppa ute.


Jo mina biceps verkar finnas kvar :)

En annan sak jag mest önskar mig när jag fyller år är ett speed rope från Buddy lee eller liknande. Det verkar vara sååå mycket bättre än de vi har i sverige och det skulle verkligen hjälpa min träning väldigt mycket tror jag. Jag får helt enkelt bara hoppas!.

Träning har det även blivit i vardagsform nämligen storstädning. Det tar ett tag att städa 7 rum men som tur är så använder vi inte övervåningen så mycket än så det hinner inte bli så jättesmutsigt. Har tom torkat av min kristall lampa, en kristall i taget och även det tog sin lilla tid :S. Det sägs ju att all träning räknas :) hihi.

Nu är det nog dags för lite kvällsmål


Vem blir ni mest träningsinspirerad av?

Mig behöver ni inte fråga för ni vet vad jag svarar, Jennifer Nicole Lee :)



Björn, CrossFit Uppsala

Hej, såg den här tråden på en googlesökning på Buddy Lee. Tänkte bara meddela att vi säljer dessa hopprep genom vår sida shop.primalfitness.se



MVH

Björn, CF Ua

2011-01-15 | 13:52:47 | http://shop.primalfitness.se
Ellie

Björn: Jaså!! åhh tack s mycket det ska jag verkligen komma ihåg!. Ska köpa ett när det är dags för träning igen:)..

2011-01-15 | 20:56:03 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0