Tar det aldrig slut!

Den här vintern kommer nog aldrig ta slut,iallafall som det känns nu. Nu är det bara ca -3 grader ute vilket är grymt skönt men likt förbaskat ska det alltid börja snöa endå. Igår när jag var ute med Kiwi var det dessutom världens snöstorm och idag hade det kommit massor med snö igen. Det roliga är att brevbäraren har börjat klaga på att vi behöver skott mer framför vår brevlåda så han kan komma förbi med bilen. Hallå!!! vad tror du man gör skulle jag så gärna vilja säga. Det har ju kommit så ofantligt mycket snö att vi knappt vet var vi ska göra oss av med det, snart har vi ju plogat in hela huset.

Idag kommer jag hålla mig hemma, fick en rapport av andy som just är påväg till jobbet att man knappt kan komma fram på vägarna. Jag blir så orolig när han åker till och från jobbet då han åker över 14 mil om dagen fram och tillbaka till jobbet nu är det är så halt. Det var faktiskt nära en gång att de körde av motorvägen pga av halkan så jag sitter som på nålar hemma. Det kommer och bli mycket städ här hemma idag för imorn kommer Anticimex som ska kolla igenom huset, det har tydligen med någon försäkringsgrej och göra som de alltid gör.


En bild från här om dagen på promenad med Kiwi

Igår tog jag bilen till stan och hälsade på föräldrarna. På kvällen dvs vid ca 22 tiden blev det ett pass på crossen igen på ca 25 min. i måndags blev det dessutom 40 min på crossen. Hade det varit väder för det hade jag gått ut och sprungit men jag är inte så sugen på att springa i snöstorm tyvärr. Nu längtar jag verkligen till sommaren med grillning, sola på tomten, odla blommor och grönsaker, och allt annat som tillhör villa och sommaren :) .

Nu ska jag drick upp kaffet och återgå till fantasins värld nämligen med andra boken från twilight.....så klart!.

Hörs !! Ha det gött!


En bild från fönstret, snart är det inte långt kvar tills vi inte ser ut alls.


Stackars vår Hortensia som ligger som begravd i snömassorna.



Nillan

Hur går det med TL träningen? Har för mig att du skulle tävla? Eller är det för långt till träningen nu när du inte jobbar i stan?

Jag var borta igår och åt lite onyttigt, men tog min Alli innan vi åt. Jösses allt onyttigt paserade med raketfart genom kroppen :) Här stannar inget onödigt kvar känns det som.

2010-02-04 | 00:24:00 |
Ellie

Nillan: ja du det går inget vidare. Precis som du säger blir det för långt att åka bara för att träna och då speciellt nu när jag inte jobbar. Jag ser helldre att jag har gymmet nära där jag bor så man kan ta sig dit vare sig man är arbetslös eller har jobb. Måste dock vänta med kort tills jag fått jobb eftersom jag som sagt är arbetslös nu och har lite mer utgifter som du säkert förstår. Vi får helt enkelt se hur det blir med tävling inom TL framtiden får utvisa. Låter jättekul att det verkar som att alli fungerar!, måste testa när jag får bättre med pengar!..kram

2010-02-05 | 21:45:37 |
Nillan

Tråkigt! Vad jag förstår är träningen en stor del i ditt liv:(. Funderar ni på att sälja o flytta in till stan igen? Kan inte vara kul att bara bo och inget kunna göra. När jag var arbetslös bodde vi i en 1:a och hade en hyra på 3000:-. Vi behöll vår standard för övrigt, utom boytan.

Du som är usk får säkert något till sommaren, när semestrarna drar igång. Förhoppningsvis får du något innan dess. Jag håller tummarna. Sätt upp lite mål med din hemmaträning, så har du något att kämpaa för. Kör cardio så det ryker och bli av med de där extra kilorna du inte vill ha. Bara ett tips! Lycka till!

2010-02-06 | 13:20:56 |
Ellie

Nillan: Jo träning är en stor del i mitt liv men ibland måste man stryka på foten ibland. Dessutom får jag se det som en lång vila och när jag väl sätter igång igen har man massor med energi att bygga muskler eller vad man nu vill göra. Vi kommer absolut inte flytta, vi for här nu och trivs bra vi får helt enkelt leva lite snålt ett tag men det är lugnt. Precis som du säger så är det mycket jobb inom vården till sommaren och jag har så klart även sökt dit och mycket annat så något borde väll nappa till slut.



Ha ha mål med hemmaträningen! haha ja du det blir verkligen tufft om jag ska göra det då jag bara har en crosstrainer hemma men vi får se vad jag gör, hoppas mest på att få ett jobb just nu...kramar i massor

2010-02-07 | 17:23:24 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0