Sista träningspasset för veckan!

PUHH! äntligen klar med träningen för denna vecka, blev precis klar med mitt andra pass för idag och det känns skönt. Det har blivit en hel del jobbiga pass denna vecka och än så länge håller jag mig till schemat+ lite till tom hehe. Idag blev det ett mårgonpass innan fruksten och det blev ett pass med Jillian med level 1. Valde den lättaste eftersom det trotallt är mogon och att träna ganska hårt innan frukost är inget jag vanligtvis väljer att göra. Det gick dock väldigt bra och frukosten smakade gudomligt efteråt. 30 min blev det och nu blev jag precis klar med ett 40 min pass plyometric cardio och jag måste säga att jag tycker att det är det jobbigaste passet hittills. Ni skulle sett svetten! det rent av sprutade ur mig och hela golvet badade haha, det är väldigt sällan det blir så så det måste ju betyda att man tar i ordentligt :).

Förövrigt har det inte hänt så mycket idag, jag bara sitter och väntar och längtar tills det ska bli tisdag då jag ska iväg på intervjuven i Nyköping, hoppas hoppas!.

Det blir ett kort inlägg, orkar itne skriva så mycket men vi ses och hörs imorn!


Ha ha här har vi tomaten Ellie, kan säga att det var grymt skönt med en dusch efteråt:)

Nillan

Holler tummarna för jobbet på tisdag! Förstod inte riktigt hur du menade, att du skulle får tillbaka på skatten. Du måste ju ligga ute med pengarna och du får inte lön förrän månaden efter+att du långt ifrån får tillbaka allt. Lycka till! :)

2010-02-28 | 00:33:48 |
Roger Häggström

hoj.

läser din blogg fortfarande men har inte haft en stund till att klottra nåt.

på återseende

//Ragwald den förskräcklige

2010-02-28 | 08:55:53 |
Ellie

Roger: Ja det var faktiskt ett tag sedan!, funderade faktiskt lite på var du tagit vägen:)..vi hörs!.



Nillan: Visst måste jag ligga ute med pengarna och jag får ju inte tillbaka allt men tillräckligt mycket iallafall. Föresten spalr det ingen roll att jag pendlar, andy pendlar redan ca 6,5 mil enkel resa varje dag så det blir inte mycket mer än jag kommer åka (8 mil enkel resa). Man måste ta de jobb som erbjuds annats kanske ams tvingar mig att jobba på en helt annan ort många många mil här ifrån. De tvingade mig att söka ett jobb i enköping en gång och det är väldigt många mil dig så jag är endå glad om jag får något så pass nära endå :)...kram

2010-02-28 | 10:41:28 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0