Jag önskar mig....

Snart är det dags för min 23-dje födelsedag eller rättare sagt den 13 mars. Jag har frågat mig ganska många gånger vad jag önskar mig och jag måste säga att det som ligger på tapetern i år blir nog en hel del inredningsdetaljer men även pengar. Såg ett jättefint fat på Nordik i samma stil som min tekanna jag vill ha, hittade den dock inte på internet så jag kan tyvärr inte visa er den.

Jag fick en jättesnygg jacka av min syrras kompis som aldrig är använd, ett typiskt felköp tydligen men för mig var den grymt skön. Dock lite stor men vad gör det?, det är iallafall en mysig vinterjacka och vinterjackor får gärna vara lite stora :) .

Nu har jag iallafall samlat ihop lite småsaker som jag skulle vilja ha när jag fyller år:


En rosa så här vill jag ha, perfekt att baka med :)


Olika typer av burkar i olika utföranden skulle jag vilja ha att ha tex havregryn eller liknade i.


Någon snygg telåda, snyggare än teförpackningara


Dessa skålar tycker jag är urläckra, vill ha!

Nu ska jag snart börja med mat, har tränat två lite kortare pass idag vilket blev 17 min ben och rumpa med hjälp av en dvd och 30 min mage rygg även det hjälp av en dvd. Bättre än inget kanske :)






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0