JAG ÄR GLADAST I VÄRLDEN!, ljuset i min tunnel

Just idag är jag nog den absolut gladaste i hela världen!. Jag fick nämligen ett samtal nyss, det var en tjej från Nyköpings Lasarett. Hon ville träffa mig på en anställningsintervjuv då de söker sommarjobbare till någon av sjukhusets avdelningar. Ni vet ju hur mycket jag vill komma in och jobba just på sjukhus så självklart blev jag sååå glad att jag knappt visste vad jag skulle göra. Tänk om min dröm går i uppfyllelse!, att få jobba som undersköterska på sjukhuset!, wow säger jag bara!. Visserligen kommer det innebära en hel del pendlande men jag tror det ska gå riktigt bra, jag kommer ju från Nyköping och sjukhuset kan jag väldigt bra redan och dessutom ligger sjukhuset väldigt nära motorvägen så det är absolut inga problem. Kommer innebära ca 40-45 min enkel resa varje dag men vad är det?, speciellt på sommaren?. På sjukhus brukar de dessutom bara söka heltidstjänster så självklart hoppas jag på det!. Kanske ser jag ett ljus i den långa tunneln?!.



 

Blev ju precis som planerat ett pass Plyometric cardio på ca 40 min. Det var grymt jobbigt!, skönt att man hittat en dvd där man faktiskt tar ut sig till max. Jag blev så pass trött att jag tom mådde illa efter passet och det är inte ofta det händer!. Ska bli skönt sedan när man fått upp konditionen lite mer så man orkar mer och mer för det är ju endå målet. Det vore ju dessutom grymt bra om denna förbaskade snö kunde smälta snart så man kunde ut och springa lite som kompliment men nej inte det inte, snarare kommer det komma mer snö! :( . Imorn är det ett pass Cardio power & resistance så det ska bli kul och se vad det innebär :) .

Nu är det snart dags för lite mat i form av min kycklingwok/gryta mums!!.

Kram! 


Bild lånad av www.kendraelias.com



Vera

Hej! Var gärna med och tävla om ett Twilight-smycke på min blogg=)

2010-02-22 | 18:27:41 | http://designadesmycken.blogg.se/
Nillan

Håller tummarna för jobbet. Har ni två bilar eller ska du åka tåg?

Ta ett midjemått, för att se om det händer något när du tränar så hårt.

2010-02-23 | 00:27:52 |
Ellie

Nillan: Jo vi har två bilar så då gör det ännu mindre att pendla så långt. det är ca 8 mil enkel resa så det kan vara skönt att veta att man bara behöver hoppa in i bilen och åka hem efter en lång arbetsdag än att stå och vänta på ett tåg. Vi får se om jag tar mått, oftast brukar jag känna ganska bra om det händer något eller inte men vi får se:)..



ha det super kram!

2010-02-23 | 09:42:30 |
anna

Är det inte dags för en diet snart? du var ju så bra på det förra året, riktigt vältränad! :)

2010-02-23 | 10:48:38 |
Ellie

Anna: He he det är kalrt det är lite lockande men ska jag vara ärlig är jag trött på att dieta för tillfället. Att äta bra och hålla igång som jag försöker göra nu med mer cardio kan ju innebära att man får ner några kilo bara där men som sagt händer det så händer det. Jag känner att jag har lite andra saker jag värdesätter mer just nu än att bara gå på diet hela tiden. Jag har dock städat rent lite i kosten på senare tid och räcker det får väl tiden utvisa:)...kram

2010-02-23 | 11:41:58 |
Nillan

Har du försökt på sjukhuset där du bor? Det kommer försvinna ca 400:-/dag i bensin. Sura pengar, som man kan ha mycket roligare för.

2010-02-25 | 14:51:42 |
Ellie

Nillan: Ja jag har även sökt på sjukhuset här i norrköping men har inte fått svar ännu. Det positiva med att pendla är ju att man får tillbaka massa pengar på skatten varje år som man kan göra massa roligt för :). Sedan är det klart att det är bättre här i norrköping men när jag väl kommer in i landstinget är det nog betydligt lättare att komma vidare inom samma branch om man säger så:)

2010-02-25 | 16:02:02 |
Jonas

Hej! Hoppas att du får ett jobb snart men hur menar du att man får tillbaka en massa pengar på skatten? Det kompenserar väl inte dina utlägg till 100%? I alla fall är det kul att ni har råd med hus och två bilar med en lön,det är fantastiskt din man måste tjäna bra.

HADET

2010-02-25 | 20:02:07 |
Ellie

Jonas: Nej man får ju inte tillbaka 100% men det blir garanterat ganska mycket pengar om msn åker så pass många mil, dessutom kommer ju allt i en klumpsumma och det är ju inte direkt negativt:). Jag åker inte så mycket med min bil utan den har jag ifall jag skulle behöva komma in till stan eller att jag får ett jobb där det krävs bil.

2010-02-25 | 21:10:45 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0