I vilans tecken....or not!

God morgon på er!. Här sitter jag med min kaffe i högsta hugg och har precis varit ute med kiwi. Vaknade kl 9 i morse och kom på mig själv med att ligga raklång på bredden av sängen med Kiwi mellan benen haha, mysig ställning!. Efter frukosten tog jag tag i min brodering som jag började med för något år sedan men som jag sedan tappade lusten för, nu har jag bestämt mig för att bli klar med den så jag satt några timmar igår och idag med den. Tyvärr är det väldigt långt kvar men jag som alltid älskat och brodera sedan jag var ca 12-13 år så är det inga problem, ska bli en vinterbild med en häst som jag tänkt rama sin sedan.

Idag vaknade jag med ont i magen så ev kanske jag skjuter träningen till senare ikväll eller så tar jag ett lite lugnare pass (observera lite) nu och mitt ordinarie senare men vi får se hur det blir. Igår blev det ett så kallat  cardio recovery pass och det går ut på att bara ta en liten siesta från cardion som det annars blir väldigt mycket av och byta ut mot lite mer balans, styrka, lite statisk träning. Jag trodde att detta pass skulle bli väldigt lätt men det blev det absolut inte, fick mjölksyra väldigt snabbt eftersom man inte är van vid den typen av träning. Dock blev det mer vila och det behövs ju det med.


En bild från igår då det var grymt fint väder!

Idag står det cardio pure på schemat och det är ett stremt intensivt cardiopass utan vilointervaller så det betyder max hela tiden *pust*.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan blir det lite brodering så får vi se om magonten lägger sig för ett pass med Jillian tills ikväll då jag ev kör cardio pure.

Jag hoppas verkligen ni fortfarande vill läsa bloggen trots att jag inte tränar stenhårt för tillfället (även om även detta räcker). Jag förstår att det kanske inte är lika intressant att läsa om hemmaträning men ibland ändras ens vägar i livet och då är det bara att anpassa sig och göra det bästa av situationen, jag kommer att komma igen det lovar jag så länge ni lovar att fortsätta läsa min blogg?:).

kram på er!

anja

varför tränar du inte på gym? har du för du sa att det fanns ett gym dit ni flyttat?

2010-02-25 | 15:03:45 |
Ellie

Anja: Har förklarat det ganska många gånger då det är många som frågat men jag tar det igen. Eftersom jag nu köpt hus och är arbetslös så har jag helt enkelt inte råd med det som det ser ut just nu. Så fort jag får ett lite bättre jobb som här hyfsat säkert komemr jag så klart att köpa mig ett nytt kort men så länge får det bli hemmaträning.

2010-02-25 | 15:59:24 |
N

Håller tummarna för jobbet! När var det du skulle på intervju?

2010-02-25 | 21:37:51 |
Linnea

Jag besöker dig var eviga dag och tycker det är så roligt att läsa om dig vilket som! Det är roligt att läsa om att man kan faktiskt få bra kondition och styrka på hemma plan också :-) Kram på dig Ellinor.

2010-02-26 | 13:21:39 | http://eranfigaro.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0