Hopp och skutt

Hallå igen

Nu har jag avverkat dagens träning och det blev faktsikt längre än väntat. Hade egentligen tänkt köra ett kort väldigt lätt pass men jag hade massor med onödig energi jag ville bli av med så det blev träning i form av pump it up videon som är 1 timme och 17 min lång inkl uppvärmning och stretch. Därefter blev det hela 21 min på crosstrainern så jag måste säga att jag är grymt stolt över mig själv idag :) . Som ni förstår så blev det ganska mycket cardio och det skadar ju inte :) .

Jag kommer nog bli expert på hemmavideor haha!, det är faktiskt bra träning om man inte har råd med gymkort eller helt enkelt inte vill gå på gymmet. Är man nybörjare och ill börja försiktigt och inte börja med att köpa ett gymkort funkar det superbra!. Det finns ju faktiskt en hel del dvder att välja bland så varierad träning kan man garanterat få.

Nu blir det faktiskt dags att krama kudden, klockan är på tok för mycket men vi ses imorn

//kramis

Synd att inte Jennifer Nicole Lee har en träningsdvd för då skulle jag garanterat köpa den. Tyvärr har hon bara dvder för mammor :(, hoppas det kommer :).



Tant Kim | Design

Hej jag ser att du lyckades få dit en profil bild iallafall. :) Vabra.

Kram

2010-02-17 | 19:34:30 | http://tantkim.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0