Gårdagens träning



God dag i stugorna!

Har inte uppdaterat bloggen något idag eftersom jag, andy och pappa håller på att tapetsera hallen. Vi har slitit bort all tapet och redan då blev hallen mycket ljusare!, ser fram emot slutresultatet. Självklart kommer jag att visa bilder sedan på hur det blev.

Gårdagens träning blev ett snabbt pass på 30 min styrka till en video jag helt glömt bort. Det är en styrka/cardiodvd och det var faktiskt riktigt jobbigt. Jag använde mig av 2 kiloshantlar och det var riktigt tungt!, instruktörerna hade 0,5 kilos och i efterhand förstår jag varför men man ska aldrig klaga på tunga vikter :) . Videon är på totalt 1,5 timme med 3 olika nivåer och jag började med nivå 2. Vill man ha ett längre pass behöver man bara slå ihop två pass, eller om man orkar 3.

Nu måste jag fortsätta här men ha en förtsatt trevlig fredag

/Kram


En riktig inspirations bild av Jennifer Nicole Lee. Inte kan man tro att hon är 3-barnsmamma?!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0