En söndag med träningsvärk!

God kväll!

Ute är det kallt och inne är det kallt!, kan det inte vara slut med vintern snart?. Jag som alltid har hatat vintern lider verkligen nu, hoppas den här skiten smälter snart så man kan ta sig ut snart!. Jag ser snart inte ut genom vårt fönster!, så mycklet snö har vi på framsidan och på baksidan har vi en så stor snövall att vi snart kan gå upp på garagetaket! haha.

Idag har jag försökt att vara inne så mycket som möjligt med undantag att vi åkte till stan för att handla lite tidigare idag. Har inte tränat idag eftersom jag känner att jag behöver vila lite inför nästa vecka som jag tänkt kommer bli en hård veckam eller det kommer snarare bli ett gäng tunga veckor rent träningsmässigt. Jag får väll passa på att träna nu när jag är arbetslös, det är rätt kallt inne nu också så jag får träna mig varm:).

Jag har en så grym träningsvärk i hela kroppen sedan gårdagens pass!, tänk att jag trodde verkligen inte att det skulle ta så mycket som det gjorde men jag känner mig som en gammal tant. Jag har ont i:

Triceps
hela ryggen
Ljumsken
magen
Axlarna
Bröstet

Ja som sagt hela kroppen!, kan mycket väl tänka mig att det är riktigt bra träning eftersom det tränar hela kroppen trots att det mest är cardio så blir det en hel del styrkeprov också. Ska bli intressant att testa lite mer ingående en period för att se om det händer något och vad som händer om amn säger så. Sedan förstår ju även jag att kosten har stor betydelse för resultat men jag kommer äta på som vanligt och men tänka lite mer på vad jag stoppar i mig.

Imorn är första passet som är på alvar så jag hoppas verkligena tt min träningsvärk släppt lite för annars kommer jag nog känna mig som en flodhäst och huset kommer nog skaka för man känner sig ju inte så smidig när man har ont överallt.

Snart är det dags att krama kudden men vi hörs som vanligt imorn!.


Även denna fintesspingla är grymt snygg! Diana Chaloux




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0