Tjock som en fläskkorv!

God dagens!

Det blev ännu en liten shoppingrunda för vår del idag. Var en sväng på stan och kollade lite på rean och hittade lite småsaker som vi köpte. Dels köpte vi en vit välkommen skylt som vi har i hallen ovanför hyllan vi köpte igår. Sedan hittade vi en liten mjukiskanin till bebisen som hon har i sängen, och en febertermometer. Sedan köpte vi hem lite te från Te & kaffekompaniet. Egentligen var vi ute efter vårt supernyttiga hibiskuste som är såå grymt gott!. Det innehåller endast hibiskusblomman och ska vara väldigt bra för immunförsvaret och dessutom är det smockat med antioxidanter vilket man både kan se och känna på smaken då färgen blir starkt röd och smakar MASSOR!. Dock var det helt slut vilket jag kan förstå så vi fick ta ett annat nyttigt te som säljaren rekommenderade och var ett grönt te med gojibär och havtorn vilket också är grymt nyttigt då havtorn anses vara det nyttigaste bäret som finns (om jag inte minns helt fel).


Denna söta febertermometer var vi tvugna att köpa!. Vad passar bättre med en Lily termometer till familjen Lilja:). Denna köpte vi på babyproffsen för 129:-




Mjukiskanin från H&M för 39,50:-


Usräkta den mörka bilden men det blev grymt mysigt i verkligheten!. Vit välkommenskylt från Chili 99:-


Vi börjar få upp ett föråd med kläder till bebisen!. Kan säga att det är mer än det ser ut+ att vi har pakat ner lite kläder i bb väskan så mer finns det :).


Jag kan dock säga att jag absolut inte orkar gå så länge på stan som jag tidigare gjort. Vi var väll på stan i 2 timmar och redan efter 30 min började mina fötter och händer svullna som tjocka korvar! och det gör något så fruktansvärt ont!. Kan knappt böja fingrarna och fötterna. Ibland funderar jag ärligt på att springa ut i snön barfota bara för att få ner svullnaden!. Har dessutom börjat känna av lite mensvärkliknade smärta men då jag aldrig haft någon riktig menssmärta så har jag svårt att säga hur det känns riktigt. Dock kan jag ju tänka mig hur det känns med tanke på att man haft lindrigare former. Jag antar att den lilla förbereder sig för nu är det ju bara 16 dagar kvar till BF datumet!. Dessutom är det 92% av alla barn som föds från vecka 38-42 så det är ju stor sannorlighet att hon kommer iallafall snart :) hihi.

Nu känns det iallafall som vi har köpt allt vi behöver, dock är det en sak till som fattas och det är bäddset till vagnen men det är inget som är jättebråttom med för täcke och kudde har hon i vagnen+ filt så det funkar så länge. Ska skriva en lista på allt jag köpt sedan då jag vet att det är en del gravida som läser bloggen och det kanske är en hjälp till dom:).

Nu ska jag vara lite social med Andy igen!, imorn kommer Sofia och Adam och hennes lilla bebismage så det ska bli riktigt trevligt!.

Ha det gött nu

kramisar från mig och bebisen!



Linda Ljungkvist

åk påse som hon ska ligga i i vagnen e bra att ha iaf nu i vinter. Kram

2010-12-28 | 23:13:51 |
Ellie

Linda: jo men vi har valt att inte köpa en faktiskt. Vi valde istället vagntäcke och kudde+ en ordentlig filt för när vi pratade med tjejen på babyproffsen så tyckte hon att det borde räcka eftersom vi samtidigt har en mjuklift. Sedan kommer hon ju ha en massa kläder på sig så jag tror det räcker.

2010-12-28 | 23:27:10 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0