Näst sista BM kontrollen avklarad!

Då har man varit hos barnmorskan igen!. Nu är det bara en riktig kontroll kvar och den är den 3 jan. Vi får se om vi kommer träffas då för BM menade att hon kan ju ha kommit innan och då blir det inga fler beslk till henne förrän ca 12 veckor efter förlossningen. Vi har ju bokat in en sen tid också den 17 jan IFALL hon inte kommit innan dess men nu hoppas vi ju att hon har gjort det:).

Andy följde med idag eftersom han inte träffat henne någon gång tidigare så tyckte jag att det kunde vara bra om han fick träffa henne. Vi började med blodrycket och det var 110/70 precis som det brukar. Mitt BLtryck har varit väldigt jämt under heka grav och det är ju bra:). Sedan blev det lite lyssnande av hennes hjärtljud och det lät väldigt fint och 140 slag/min. Tyvärr hade hon inte riktigt fixerats ännu i bäckeningången men hon hade sjunkigt mer mot förra gången vi var där så forhöppningsvis gör hon det snart. Dock ska jag tillägga att alla barn inte fixeras innan förrän precis innan förlossningen så det är inget ovanligt. Bebisen växer precis som hon ska då livmodern växt 1 cm sedan sist (för 2 veckor sedan) så hon sköter sig bra.



Dock kände jag efter BM besöket att jag fick riktigt riktigt ont i magen och så känns det som att jag har ett stort blåmärke "där nere" vet inte alls var det kom ifrån för jag har aldrig känt det tidigare och BM gjorde inget speciellt heller så jaja det är väll normalt:), dock hann jag ju aldrig fråga eftersom det kom flera timmar senare.

Innan barnmorskan åkte jag in till stan för att träffa Veronica hemma hos henne på en liten fika. Vi pratade så klart om allt mellan himmel och jord bla jobb, tyngdlyftning, och mycket mycket annat. Så det var supertrevligt!. Fick tom en liten present till Heiley och det var en pytteliten bok med citat i. Den hette iallafall babyboken:), hur söt som helst!. Fick även med mig 3 påsar lussekatter och en påse saffransknyten eftersom hon hade kört för skogaholms tidigare i veckan. 2 påsar ZOOgodis fick jag också:) (tack söta gumman för det!).

Nu är Andy ledig hela jul och nyår. Jobbar 3 dagar i början av jan och sedan är han ledig fram till 10 jan igen så nu har vi en lååång ledighet tillsammans:). Hoppas bebisen kommer när han är ledig, det vore väll smidigt?!.

Nu ska vi kolla på bonde söker fru på internet. Imorn är jag i vecka 37+0 och räknas som fullgången, då påbörjas vecka 38 av toalt 40 veckor...Det är nära nuuu!!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0