Magbilder från vecka 38+0

Då tänkte jag passa på att lägga in några magbilder från idag då jag är i vecka 38+0. Bebisen håller full rulle inne i magen och hon försöker nog trycka sig ut på höger sida om magen för helt plötsligt kan magen ändra form och då känner man klart och tydligt ryggen som buffar ut på sidan. Hon ligger nämligen med ryggen mot höger och huvudet neråt och tittar alltså till vänster. Har riktigt ont strax under magen nu och har haft hela dagen, frågan är bara omd et är typisk menssmärta?, för ont gör det iallafall men inte riktigt samma som jag kände förra gången. Vet inte alls hur jag ska tolka det mer än att det gör ont och att hon trycker neråt väldigt mycket.


Det finns inte mycket plats kvar i magen vilket märks väldigt tydligt då hon ofta trycker upp rumpan mot höger revben så jag knappt kan sitta. Inte konstigt att hon bökar runt så mycket för det kan INTE vara skönt och ligga i mage nu hihi




Tycker det blev rätt gulligt med väggtexten ovanför Heileys säng som jag fick av min kära syster i julklapp:)

Jag har rört mig en hel del idag. Först var jag ute i skogen och gick ca 30-40 min och sedan ut med hunden ca 20 min och sedan städade huset vilket tog kanske 1,5 timme:), duktig jag är :).

Nu ska vi snart lägga oss och sova

Ni får ha en fortsatt trevlig natt (hoppas ni kommer sova gott). Självklart uppdaterar jag mer om något händer!

kram

Carro

Va stor du har blivit, du e så himla fin elli. nu måste ju hon komma snart ju =) fint ni har fixat till henne också. Puss o kram Carro

2010-12-31 | 12:27:32 |
Ellie

Carro: hehe ja jag känner mig som en liten prinskorv hehe men snart ska det ju vara över vilket känns både tråkigt och samtidigt jätteskönt eftersom jag får min lilla flicka och det är ju bättre än allt:). Lycka till med din lilla pojke i magen och gott nytt år på dig puss och kram!

2010-12-31 | 14:10:13 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0