Julshopping

Snö snö och ännu mera snö!, när ska det ta slut egentligen?. Ibland undrar man hur mycket som får plats i molnen egentligen haha. Jag och Andy var ute och skottade bort tonvis med snö. Pippifåglarna ger vi mat varje år vid vintertid och de äter som matvrakar nu!, vi måste fylla på nästan varje dag men det är ju inte så konstigt. Så mycket snö som det finns nu är det väll rentav omöjligt att få tag på mat.

Efter vår lilla skottning åkte vi in till stan och handlade lite julklappar. Måste säga att det börjar bli dåligt med julklappar men så är det väll när man ska vara ute i sista stund. Har ju haft annat och köpa nu när vi snart blir föräldrar och det är ju så klart inte billigt men OJ så kul det är att shoppa till bebisar och barn:). Min systerdotter som är 9 år är det jättekul och köpa saker till då hon är i den åldern då hon börjar bli medveten om kläder etc så det är riktigt kul och köpa till henne. Bebisar är ju helt annat, det ska vara lite gulligt, litet, lite tufft kanske och det är också superkul!.

Bara därför kunde jag inte hålla fingrarna borta från en body jag hittade på H&M till min lilla tjej. Det var en body och en mössa som det stod "born 2011" på. En rosa och vit så den köpte jag utan att ens tänka. Dock så när jag kom till kassan och skulle betala kon jag på att "oj men det är ju inte säkert att hon kommer 2011! vad gör vi om hon kommer 2010?". Säljaren sa att vi hade till 9 januari på oss att lämna tillbaka den om det skulle vara så att hon kommer 2010 så då kunde vi köpa något annat om vi hade kvittot kvar. Superbra tyckte vi och köpte den endå:).


Lite dåliga bilder men man ser iallafall vad det är:). Köpte den på H&M för 99 kr inkl mössa. Fanns även i ljusblått.



Imorn hoppas jag att jag kan åka till Vivian på jobbet och hälsa på, har haft sån ångest att jag inte åkt oftare men nu när det är så hemskt väder ute så vågar jag inte köra bil (har krockkudde på förarsidan men inte på passagerarsidan just för att det är en familjebil och man ska kunna ha barnstolen fram). Därför kör jag så lite som möjligt nu när jag är höggravid. Ta bussen vågar jag knappt heller eftersom det har hänt en del på just den här vägen. För bara några dagar sedan hade en långtradare vält ut på fältet och eftersom det är en rätt smal väg och mycket lastbilar åker på vägen ut till oss då bruket får laster med stora trästockar och ibland är det lite knappt med plats för både buss och lastbil och det är sällan det finns bälten i bussen har jag märkt. Kanske lite överdrivet kanske men jag vill vara på säkra sidan. Sedan vet jag att Vivian vill att jag ska hålla mig inne nu när jag är gravid (hon är en riktig ängel) så hon förstår mig säkert. 

Hon är sååå glad över att jag ska få en bebis (trots att vi bara känt varandra knappt 2 månader) och hon säger att hon är gladare än vad jag är över att jag är gravid hehe. Hon bara TOKÄLSKAR barn och tyvärr har hon inga egna så jag får helt enkelt ta dit tjejen ofta sedan när hon kommer så hon får gosa med henne:).

Nehe nu ska jag vara lite social med Andy men ha en trevlig måndag, själv ska jag kolla på Jul med Ernst snart..

pussar




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0