Helgens bestyr

God dag i stugorna!

Då var en ny vecka här med stormsteg och en dag närmare då vi får se vår lilla bebis som gör sig påmind i magen:). Snart går jag in i nionde månaden och det känns bara härligt!. 9 månader av 9 möjliga och gravidteten är snart över. Visst ska det kännas tråkigt på ett sett då man vant sig vid magen och att hon aktiskt ligger där inne och knuffas så magen rör sig. Samtidigt ska det bli skönt att inte tänka på att vara försiktig när man är ute, vända sig försiktigt i sängen, äntligen få ligga på mage igen!, och kunna träna helt obehindrat, att helt enkelt vara själv i sin kropp igen:). Så det är med blandade känslor.

Helgen har varit rätt avslappnad men vi har endå hunnit med en hel del. Jag har under ca 1 vecka kollat in en barnbokhylla som såldes på blocket men har funderat på om jag verkligen ska köpa den eller inte. Har tänkt på den varje dag eftersom jag vet att den verkligen skulle passa superbra i bebisens rum då vi har samma stil på de flesta möbler. Ju längre tid jag väntade desto mer kändes det som att den borde varit såld redan eftersom jag tog sån tid på mig och den var dessutom väldigt fin och sånna saker brukar försvinna väldigt fort. Tills i lördags då jag bestämde mig för att ringa och fråga om den fanns kvar och det gjorde den!. Vi åkte dit (Linköping) och kollade på den och den var väldigt väldigt väldigt fin och dessutom väldigt billig 325:-  är en piss i havet, så vi köpte den!. När vi sedan märker att bokhyllan är från samma "märke" som både vår barngarderob och spjälsäng som vi köpt på Ikea (bokhyllan var också från Ikea men vi visste inte vilket märke den hade). Detta gjorde ju att den passade ännu bättre i barnrummet än vad vi trodde från början. Det kanske var meningen att vi skulle ha den? för den finns inte längre i ikeas sortiment. Jag blev sååå glad och nu står den fint och prydligt i Heileys rum:). ¨


Henviks barnbokhylla från blocket 325:- :)

Efter denna lilla tripp till Linköping blev det storhandling i norrköping inför veckan. På söndagen blev det knäckbak med Andy och så kollade vi på den gamla Bertserien (älskar honom haha!). Det blev även en långpromenad med Kiwi och Andy igår och det blev en promenad på ca 60 min. Jag går som en liten snigel nu för tiden så en promenad som egentligen tar 40-45 min tar 60 min nu för tiden haha.




En bild från vår promenad igår söndag.


Slänger in en bild från ischokladen jag gjorde tidigare i veckan:). ischoklad med nougat och vanlig ischoklad blev det.

Nu sitter jag här och har grymt ont i huvudet vilket jag haft ett par dagar nu. Hoppas man inte blir sjuk nu för det vore inget vidare!. NU är jag ju iallafall mammaledig och har all tid i världen innan den lilla kommer:). Ska kolla om det finns något att äta här hemma för nu börjar jag och lilla bebisen bli lite hungriga:).

p.s Tror lilla bebisen hickar nu!. Det pulserar bra i magen vill jag säga, samtidigt som hon småknuffas. Det som är så jobbigt och hicka! stackars liten!.

Vi hörs!

kram

Michaela

Va fin bokhyllan var! :) Komiskt att den var i samma serie som övriga möbler också!



Hoppas huvudvärken blir bättre snart..



Kram

Michaela

Kul när något kan bli så bra :D Inte ofta det blir det ju.. knäck-godiset du gjort såg riktigt gott ut :)



kram på dig & lilltjejen

Carro, Egons mamma

Den där Hensvik-serien från Ikea är jätte fin! Vill också ha dom möblerna om jag får en tjej nån gång, tycker inte riktigt den passar till killar :)

2010-12-06 | 19:57:04 |
Ellie

Carro: Ja visst är den fin!, tycker det är den finaste serien av alla barnmöbler på ikea. Jag gillar inte riktigt de andra som är starka färger som tex mamut serien etc. Jag skulle nog kunna tänka mig att ha Henviks även till en pojke. Det är ju liksom bara vit och inget annat på. Man kan ju annars klistra upp "prins" eller liknande på garderobsdörren för att få den och bli lite "killigare" haha. Jag är iallafall helnöjd!

2010-12-06 | 20:37:35 |
Sofia

Fin bokhylla! Perfekt ju :)



Åh, nu blir jag också sugen på att göra knäck och ischoklad! Mums! Blir nog bak nu i veckan tror jag ;)



Kram!

2010-12-07 | 09:55:02 | http://minbebis.com/blogg/happyscared/
Jenny

Jätte fin hyll och även sängen. Kan man vara till hundra att det är en tjej?

2010-12-07 | 10:43:45 |
Ellie

Sofia: hehe ja det är ju så gott med knäck!. Ischoklad är väll ok men knäck är en favorit:).

kram!



Jenny: Nja 100% kan man inte vara förrän bebisen föds men ju senare man kollar upp könet desto säkrare är det. Både jag och läkaren var ju säkra på vår sak och han tvivlade inte det minsta. Jag gjorde ultraljudet i vecka 24 vilket är ganska sent och jag såg klart och tydligt att det var en flicka så jag känner mig endå 100:).

2010-12-07 | 13:35:29 |
Jenny

Ja det låter ju ganska säkert. Jag håller tummarna att det är så. Ni har säkert köpt en del "flickiga" saker redan. Jag ska i slutet av mars, jag vill inte veta vad det blir. Vi letar 70-tal till vår baby vagn, säng mm. Gärna second hand kläder.

2010-12-07 | 16:47:23 |
Ellie

Jenny: ja jo vi har ju köpt en del flickiga saker redan men vi är helt säkra påa tt det är en flicka för jag var nästan 100% säker tom innan jag fick veta det.

Jaså i slutet av mars! vad roligt!. Mars är en riktigt bra månad ;). Dock gillar jag nog inte 70 tals prylar men som sagt smaken är ju som baken hihi:). kram

2010-12-07 | 19:15:45 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0