Fredagskväll med bak och idol

God kväll där hemma!

Då var det fredag och äntligen helg!. Visserligen är helgen inget speciell för mig då alla mina 7 dagar i veckan är helg nu när jag är mammaledig men min älskade Andy är ju hemma på helgen så speciellt blir det alltid endå:).

Idag blev det en kväll med idolfinal och självklart van rätt person!!! nämligen JAY!!!. Han är så grymt bra, visserligen sjöng Minnah också vinnarlåten bra men Jay är och förblir en vinnare!. Förra året vann Erik Grönwall och även honom hejade jag och Andy på:).

I den långa pausen passade jag på och baka lite pepparkaksmuffins och det blev så oerhört gott!. Först tänkte jag inte smaka någon idag men kände mig tvungen att smaka när de var hemlt nybakade så en var blev det och vi toppade muffinsen med lite citronfrosting. Det blev lite likt morotskaka fast utan mörötter och med pepparkakssmak haha. Vill man dock inte ha en så söt muffins kan man bara ta bort frostingen och ha bara muffinsen för den blev också riktigt god. I receptet stod det att man skulle ha mjölk men jag bytte ut den mot lätt filmjölk eftersom muffinsen blir mycket färskare och mjukare. Har nog aldrig ätit en så härligt muuk och god muffins tidigare. Tänkte lägga upp receptet på min mat och bakblogg www.liljacafe.se någon dag då jag inte uppdaterat bloggen på länge men nu har jag en hel del recept jag tänkt lägga upp:).


Mina supergoda pepparkaksmuffins!!




Muffinsen toppade jag med mild citronfrosting!

Nu tänkte vi kolla på lite film men jag uppdaterar min bakblogg så fort jag känner att jag har lite tid över vilket blir början på nästa vecka.

kram!



Sofia

Wow, dom ser ut att vara och verkar extreeemt goda dom där muffinsen! :) Såna får du spara eller baka tills vi kommer och hälsar på, hihi ;)



Funderade lite på tavlorna, vi kan ju kanske ta det när vi ändå är hos dig framöver? Så ska jag försöka ha knåpat ihop en logga tills dess också!

Frågan är bara när det blir besök hos dig? :)

Jag kan nog alla kvällar nästa vecka + nästa helg (förutom onsdag) sen åker jag till Östersund, och sen är det ju jul, hehe. Så antingen om vi tar det nu innan jul, eller efter :)



Kram!

2010-12-11 | 09:18:34 | http://minbebis.com/blogg/happyscared/
Ellie

Sofia: Ja visst kan vi ta det när vi ses!. Jag tycker absolut att vi borde träffas innan jul för man vet ju aldrig när min lilla tjej vill komma ut:). Måste ju träffas innan iallafall en gång innan dess. Jag kan också alla dagar nästa vecka så det är väll lite upp till Michaela också, kolla en tid som passar henne så tar vi den!. Jag lovar att baka nya tills ni kommer :).

kram på dig

2010-12-11 | 20:45:00 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0