Bebisrumstankar

Jaha och så kom man till den eviga frågan!. Hur ska bebisrummet se ut egentligen!?. Jag har varit nästan hundra procent säker på att det ska vara ljusrosa väggar (två st) och en rosa stjärntapet (två väggar) med stora vita stjärnor och rosa bakgrund. Nu har jag dock velat lite fram och tillbaka om jag verkligen vill ha det. Det är inget fel på tapeten alls men vill verkligen vara 100% säker på att jag inte kommer tröttna på den efter ett tag.

Därför satte jag mig ner framför datorn och började kolla lite inspirationbilder på bebis respektive barnrum och hittade några fantastsikt fina rum som jag blev såååå kär i!. Jag älskar ju den lite lantliga/gamla känslan varvat med modernt. Mycket vitt ska det vara och ljusa kulörer som vitt, rosa, beige, naturvitt, latte, ljusblått ev och det vill jag ha i hela mitt hus. Därför kollade jag runt lite efter liknande stilar fast i barnrum och hittade dessa underbara:


Det här rummet bara TOKÄLSKAR jag!. Andy gillade det också väldigt mycket och det lutar åt detta håll när vi ska inreda och renovera hennes barnrum. Fantastiskt fint måste jag säga!.


Även detta rum är i den stilen jag gillar.


Lite mer åt det moderna hållet.


Den här tapeten tänkte vi ha från början men som jag sa så lutar det mer åt den första bilden till tapeter och inredningsmässigt.

Kollade lite på saker som jag skulle vilja ha i hennes rum om det blev enligt den stilen och hittade dessa småsaker:


Ektorpfotölj från Ikea 1495:-


Maskroslampa Ikea 499:-


Roslampa Ikea 69:-


Kanallängder från Jotex från 138:- 2 pack

Som sagt så blev jag så inspirerad av dessa rum och är sååå sugen på att göra detta så snart som möjligt men som jag sa tidigare så kommer vi ta det lite då och då för att "känna in" rummet och vilka detaljer man vill ha.

Nu ska jag sova lite på saken men vi höras!

kramar

p.s: Kom gärna med tips på var man kan köpa fina helvita sänghimlar till vettiga priser. Antingen en hellång eller som man sätter fast på spjälsängen men som sagt tyget ska vara helvitt.

Linda Ljungkvist

spjälsängen på den första bilden va ju såååå otroligt snygg den skulle jag vilja ha. rummen va riktigt snygga med gillar oxå det som är lite lantigt/modernt :) första bilden va snyggast!kram

2010-12-21 | 13:06:35 |
Ellie

Linda: ja visst är den fin! jag är riktigt sugen på att göra ett liknande rum faktiskt då det inte är så "bebisaktigt" och det rummet kan man ha väldigt länge utan att hon "växer ifrån det" om man säger så:)..kram

2010-12-21 | 14:23:28 |
Rebecca

fint ^^,

2010-12-22 | 17:13:24 | http://rebeckhaam.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0