4 veckor kvar!!!

Hallå i snöyran!

Då var det söndag igen och helgen har gått väldigt fort som vanligt. I fredags var Andy till studion för att spela in en tredje låt till deras demo och under tiden var jag hos mina föräldrar. På lördagen var vi till Andys syster Jeanette för att fira hennes Sambo Mattias som fyller 30 år. Det blev mat och fika och mycket prat:). Innan festen åkte vi och storhandlade inför nästa vecka och idag har Andy varit och repat och jag var hos mina föräldrar som vanligt:). I morse märke jag att mina mammalegins som jag köpt för ca 1 månad sedan redan gått sönder mellan benen med ett STORT hål+ ett litet på framsidan av låret så det var bara åka till H&M för att köpa nya. Tur är så kostar de bara 99 kr så det är ju inget världssak att de gick sönder. Dock behöver jag byxor så det kändes som att jag var tvungen att ha ett par nya.


Bild lånad av www.minbebis.com

Idag är det EXAKT 4 veckor kvar tills mitt BF datum!. Sedan kan bebisen komma allt från om 2 veckor till 6 veckor så nu kan jag lova att jag och Andy (säkert mormor också) sitter som på nålar för som sagt det kan hända när som nu!. Mamma har pratat med bebisen och sagt att hon får komma innan jul för det skulle vara sååå mysigt medans jag och Andy sagt att hon får komma från 1 januari men inte senare än 12:te haha! så vi får se när hon själv vill komma:).

Det är verkligen en magisk period nu som jag är i nu. Från att ha sett graviditeten som oändlig och som om den aldrig tar slut tills att på bara några dagar vara så nära att man känner att vad som helst kan hända, och väldigt snart!. Vi har förberett oss väldigt bra då vi nu även inhandlat lite godis och en sportdryck till mig och en cola till Andy som vi ska ha på förlossningen då de rekommenderade att man skulle ha något sött att ta till för att få energi. Andy har dessutom inhandlat lite mat som han ska ta med (fryst) eftersom han inte får något på BB eller på förlossningen.

Det enda vi inte packat nu är hygienartiklar, mobil, journalen eftersom det är saker man behöver ha framme fortfarande men det är ju så lätt att packa senare.

Nu ska jag diska lite, ska se om jag kan fixa fram en magbild till er så får ni avgöra om den växt sedan sist eller inte:). Jag tycker den står still men som sagt jag bär den ju varje dag så det är svårt för mig att veta:).

kram på er!

Linnea

Jag blir alldeles varm i kroppen över att lilla pluttan snart kommer ut i världen :O) Är Så glad för Din och Andys skull!



Hoppas allt är bra med dig annars och att du tar hand om dig och njuter av varenda sekund med lilla magen :O)



Har en liten sak till dig på min blogg :O) Kramis

2010-12-12 | 21:19:57 | http://eranfigaro.blogspot.com
Ellie

Linnea: måste skriva här på bloggen också även om jag skrev ett litet svar på din blogg också. Vad roligt att du är lika glad som jag!, synd bara att du inte kan träffa henne på riktigt!. Jag njuter så gott det går!, inte alltid lätt med tanke på att man känner sig som en stor klump som knappt får på sig skorna själv men det är ju lite mysigt det också hihi:).

Ännu en gång! stort tack tjejen för dina varma ord på din blogg, jag smälte verkligen!.



stor kram på dig

2010-12-12 | 21:41:06 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0