Yoga är bra under gravidieten

Hallå där igen!

Det var meningen att det skulle bli ett träningspass idag men tyvärr blev jag fast i telefonen med mamma då vi pratade om bebisar (vad annars haha). Nu känns det som att klockan är lite för sent för det. Visst jag har ju tränat tidigare väldigt snet på kvällen men nu börjar jag bli så hungrig så ska jag kunna hålla mig hela natten så är det bäst att köra ett pass imorn istället.

I förregår dock blev det ett pass gravidsalsa och gravidyoga. Man rekomenderar yoga till gravida eftersom man lär sig andas på ett bra sätt vilket kan underlätta förlossningen. Det är inte klokt vilken dålig kondis man får när man är gravid haha!, det är svårt att gå en snabb takt och prata samtidigt haha!. Salsan kör ajg mest för att få lite kondition.

Vikten har gått upp en del de senaste 2 veckorna, men jag är lugn för det är normalt i den här veckan eftersom bebisen lagrar underhudsfett vilket gör att bebisen går upp en del+ att blodvolymen i kroppen (min) ökar, brösten växer och lite annat händer :) . Har gått upp max 4,5 kilo nu under hela graviditeten så än så länge är jag nöjd.

Igår var min vän Claudia här på besök och vi har inte träffats på nästan 2 år eftersom hon bott och jobbat i Norge, men nu är hon hemma tillsvidare så det ska bli kul och träffas oftare:). Vi hade en hel del att prata om så det blev mest snack hela kvällen.

På facebook har jag lagt in en fråga ang färger på kläder till bebisar som man inte vet könet på ännu. Helt enkelt vad folk anser att man kan ha för färger på kläderna så det ska passa både flicka och pojke. Jag är ju såå emot att man inte kan använda vissa färger till ett visst kön eftersom folk av någon anledning tror att det är det motsatta könet (flicka fast det är en pojke osv). Jag vill ju så gärna köpa blandade färger dvs ljusblått, lila etc även om det ev skulle bli en pojke.  Så nu frågade jag och många mammor menade att de gärna köper ljusblått till sina flickor etc så nästa gång jag ska ut och shoppa är det dags att utvidga färgskalan i garderoben haha. Kommer nog köpa en del lila, ljusblått, ev rött, gult svart etc:). 

Nu är jag riktigt hungrig så nu blir det ett kvällsmål bestående av en kopp fullkornsvälling (mums) ev blir det lite frysta blåbär också hihi.

Natti natti från oss 

 
Nytagen bild vecka 18+5




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0