Nyttighetsträning

Hej hej!

Hoppas ni har det bra i regniga sverige. Jag är lite småtrött som vanligt men det är väll bara och vänja sig för ju längre in i graviditeten jag kommer detso mer obekvämt blir det att sova. Vet inte hur många gånger jag vänder mig under en natt  och springer på toa haha!.

Idag blev det faktiskt lite nyttighetsträning för min del. Hittade en träningsdvd som heter fitmama och innehåller salsa, yoga och stretch och speciella övningar för att träna bäcken, höfter och rygg inför fölossningen. Detta var grymt bra måste jag säga för alla övningar är utformade för just gravida och då kan man ju vara säker på att man inte gör något som inte är bra för bebisen. Det enda som är lite småjobbigt är att jag fick grym huvudvärk men det kan ju förklaras med att jag inte är van att andas så pass djupt som man gör i yogan, det krävs nog lite övning.


Jag har sammanlagt gått upp 3,5 kilo max under graviditeten än så länge.


Om jag orkar kommer jag köra salsa och yoga imorn eller bara någon av dom, vi får se hur energin är då.

Middagen idag var jag grymt nöjd med, vi åt falafel med taboule. Taboule är en libanesisk sallad som jag fått tips på hos både Aisha och Andys arbetskamrat Roy som båda är libaneser. Det var grymt gott och väligt lätt, en fräsch nyttig sallad som man kan äta till vad som helst. Det enda man behöver är Massor med färsk persilja (huvudingrediensen), färsk mynta, tomat, rödlök, citron, olivolja, coscos (alternativt bulgur), salt, svartpeppar och så är det klart. Allt skärs i väldigt små bitar för då fördelas smakerna bättre. Absolut värt att testa till vanlig tråkig sallad.




Nu blir det lite film och så ska jag räkna ner till Ultraljudet den 13 augusti!!, hoppas allt är som det ska och att den växer så det knakar!.

Massa kramar från oss båda.




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0