Imorn är det dagen D

Hej hopp!

Pust vad varmt det är idag, vi har visserligen bara 24 grader här men det känns mycket varmare. Nu satt jag mig precis efter att ha städat lite här hemma, inte så mycket men dammsugning blev det iallafall för det är inte klokt så mycket hår det blir av katterna och hunden!. Det lägger sig som lager på golvet och även om man städar jätteofta så finns det minst lika mycket varje gång *pust*.

Nåja imorn är det iallafall dagen D för mig och Andy för då ska vi få träffa vår lilla bebis. De ringde idag från ultraljud och undrade om jag kunde komma till specialist ultraljud imorn istället för det vanliga stället på barnmorskemottagningen. Tydligen hade de ganska många sjuka så därför var de tvungna att flytta mig dit. Hon sa dock att på dessa ultraljud (på specialist avd) så ser man oftast myckt mer av bebisen än på de maskiner de har på de vanliga stället och det är ju absolut inte negativt.

Både jag och Andy vill ju se vad det blir för kön men här i Norrköping är de stränga och vägrar berätta. Barnmorskan jag pratade med idag sa dock att om vi ber barnmorskan att säga till när vi är vid "dessa områden" som oftast är när man ska mäta lårbenet så kan vi försöka luska reda på själva vad det kan vara för något. Jag hoppas det syns tydligt så man åtminstånde kan vara 90-95 % säker på vad det blir.

Har inte orkat träna något efter förra inlägget eftersom jag hade grymt ont i ryggen igår och svanskotan kändes som en hård boll där bak. Det är faktiskt en sak jag fått problem med sedan jag blev gravid och det är svanskotan!, ibland kan jag knappt sätta mig ner. Dock var jag ute på en långpromenad med Kiwi igår så det fick räcka.

Nu kommer snart andy hem och vi ska ha helg här hemma, sååå skönt. Han är nämligen ledig på fredagar varannan vecka:).

Massa kramar /Ellie & B



Linda Ljungkvist

Hej Elenor!



Kan berätta att jag oxå har ont i svanskotan nu när jag blev gravid och nu så börjar jag få kramp i vaderna ibland på mornarna inte alls skönt hoppas du slipper det sen.



Tänkte bara höra om det e något speciellt eftersom ni verkar få göra så många ultraljud eller det kanske är så där ni bor,hoppas på att det är inte är något. Kram Linda

2010-08-13 | 09:33:43 | http://www.metrobloggen.se/Kristina86
Ellie

Linda: hej hej!. Nej det är absolut inget fara med min bebis!. Här i Norrköping får man göra två ultraljud en i vecka 11 och en i vecka 18. Jag var på ett litet ultraljud i vecka 9 ca eftersom jag mådde så dåligt men alla ultraljud har visat på en frisk liten bebis med hjärtat på rätt plats!. Det känns riktigt skönt och veta!.



Ja du jag hoppas verkligen jag slipper kramperna, det låter verkligen inte roligt och likaså foglossning!. Vi får se det positivt, snart får vi se våra små bebisar och då är nog allt detta värt mödan. Vilken vecka är du i?...massa kramar till er

2010-08-13 | 14:05:27 |
Linda

Hej!



Det va bra det :) jaha oki vad annorlunda det kan va från kommun till kommun. Kul att få göra två stycken,vi funderar på att åka och göra ett 3D i sthlm. Ja det e inge kul men det går över efter en liten stund. Ja foglossning har jag tur som sluppit ännu iaf :) Ja det får vi göra snart,man längtar ju ganska mycket nu.O ja värt mödan det e det verkligen!!



Jag är i vecka 29 nu,så elva veckor kvar :) Till er med.

2010-08-13 | 18:14:37 |
Ellie

Linda: Ja det är konstigt att det är så olika. Hur är det i Nyköping (det är väll där du är hos BM)? får man veta könet där?. Här i norrköping säger dom det aldrig, och det är så synd för jag vill så gärna veta. Vecka 29! åhh så härligt!, ska absolut följa dig på din blogg den sista tiden. massa kramar och ta hand om er

2010-08-13 | 19:16:57 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0