Träning....idag...igen

Hej igen!

Då var även denna dag snart slut och det har bara inneburit rutiner, dvs inget annat roligt. Först jobb, sedan käk och lite socialt med föräldrarna och sedan iväg till gymmet för att piska ryggen.

Det var egentligen inte meningen att det skulle bli träning idag men jag hade så tråkigt så varför inte?, träning är ett bra tidsfördriv:).

Väl på gymmet var jag faktiskt riktigt taggad och var riktigt sugen på att verkligen köra tuuungt. Det blev först latsdrag där jag tom gjorde PB!, vet dock inte om jag kan säga att det var tekniskt korrekt men med lite träning blir det nog bättre och bättre. Det blev ett PB på 68 kg i latsen och jag tror nog jag som MAX tagit 61 i hela min träningshistoria haha så då är det bra!. Därefter blev det lats med T-bar och här blev det som max 55kg men jag är bra nöjd endå eftersom det var grymt länge sedan jag körde detta. Träningen överhuvudtaget har ju varit ltie sisådär på senaste tiden så jag är chockad att det gick så bra.


Lite mage på pilatesbollen, vilken vacker syn haha!


Inte lätt att ta kort på sig själv in action hihi

Sedan vart det sittande rodd och denna maskin är riktgit seg och lite trög så det blev som max 68 kg och detta är också ett PB för mig :). Sista övningen blev hantelrodd där jag körde max 23,5 kg och det var mest för att köra ur musklerna lite och trappade därefter ner till 16,5 och kramade ur ordentligt.

Efter passet hans det även med 20 min powerwalk på bandet.

Detta var alltså min dag, inget speciallt alls men så blir det lätt dessa dagar när andy jobbar eftermiddag, man blir mest hemma och slappar. När andy dock jobbar förmiddag kan det mycket väl bli att åka och handla, köra lite med bilen etc lite småpyssel trots vardagens bestyr och rutiner.

Snart ska jag ut med Kiwi för en kisspause sedan väntar sängen...

kram och natti natti



Anonym

hehe ja men absolut vist är de ju så,, blir ju så segt å tråkigt om man allit ska gå omkring å vara super allvarlig hela tiden.. härliga bilder:) allti lika roligt se dig ta i:)

2009-09-23 | 23:30:55 |
Ellie

Anonym: hehe ja men det är ju bra :)

2009-09-24 | 08:03:25 |
Roger Häggström

Höhö du ser ju cool ut när du plågas

ha de gott

//Ragwald den förskräcklige

2009-09-26 | 17:46:50 |
Ellie

Roger: haha ska jag vara riktigt ärlig så gjorde jag mig en del men du behöver ju inte säga det till någon ;) hihi.

2009-09-26 | 20:25:58 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0