Fitness och bodybuildingutbildning!



För er som liksom jag älskar bodybuilding och fitness finns nu en helt ny utbildning. Efter avslutad utbildning erhåller du en B&F licens:).

Under utbildningen som är 6 dagar går Anki Sundin (nutritionist och kraftsportare) igenom uppbyggnad och deff, Muskelfysiologi och konstruktion av träningsprogram för uppbyggnad och deff, Genomgång av kosttillskottsmarknaden med objektiv utvärdering etc.

Utbildningen sker i stockholm och kostar 9900kr


Jag är verkligen supersugen att gå denna utbildning men som ni vet så har jag så mycket annat att göra som kostar pengar (husköp) så det får bli ett senare projekt. Annars tycker jag verkligen att ni ska ta tillfället i akt och gå denna om ni hade tänkt tävla själva eller helt enkelt vill hjälpa andra med deff eller uppbyggnad inför ev tävlingar:).


Mer info om utbildningen hittar ni på

http://ngruppen.blogspot.com/2009/09/b-f-utbildning-for-dig-inom.html






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0