Det svänger

God kväll!

Nu sitter man här färdigduschad efter att ha varit en sväng på gymmet. Vi testade ett nytt gym som vi inte tänkt på att det finns då det är nyöppnat som heter squashcenter. Det är inte enbart gym utan som namnet låter är det även squash. Dock tyckte vi att det var på TOK för litet till vad det kostade i månaden, 299:- och då fanns det bara två benmaskiner, 2 för rygg, en fri stång, cabelmaskin, bröstpress sedan fanns det inte mycket mer. Hantlarna gick bara upp till 32kg och det är ju inte så mycket. På worldclass betalar vi 299:- men då har vi två plan att träna på + gruppträning så det är stor skillnad. Nästa gym vi tänkte testa är Comet och där tror jag är rätt ok iallafall då alla större killar håller till där:).

Anledningen till att jag inte bloggat så mycket är pga av att jag mått lite dåligt mentalt sett vilket jag inte vill gå in på.

Jag har föresten fått kontakt med Josefin Brander som är strong women och även sveriges bästa tyngdlyftare i den tunga klassen (+75 kg). Vore grymt kul att träna ihop med henne så vi får se om det blir någon gång, hon bor bara ca 50 mil härifrån haha. Tänte försöka hålla kontakten så man kan prata lite om sporten och så kan man ju alltid snappa åt sig lite tips på vägen. Hon är verkligen en grymt snäll och go tjej så det ska bli kul och testa sporten:).


Hoppas det var ok att jag lånade några bilder av dig jossan:). www.josefinbrander.se


Nu måste jag gå in till tv'n, kollar nämligen på idol och visst håller jag på Erik:) han är BARA sååååå bra!!.

Puss!!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0