Äntligen Fredag!

Tänk så mycket man kan längta till helgerna, jag har verkligen längtat för det har varit ganska mycket med vår lägenhet i veckan+ en del jobb som tagit min tid. Idag var nog en av de ovanligaste dagarna hittils på jobbet. När jag kom till jobbet vid 11 var det som ett kaos i bageriet, jag hade nämligen glömt att det är östgötadagarna nu i helgen och då skulle vi baka en massa som sedan skulle säljas på torg och likande. Det var verkligen hur mycket bröd och bullar som helst, plåtar låg verkligen överallt haha. Jag fick sätta igång och packa massa bullar och bröd och eftersom Malin inte hann baka allt som behövdes fick jag faktiskt agera bagare igen. Denna gång fick jag baka MASSOR med bullar, och det är verkligen första gången. Det var kanel, kardemumma och vaniljbullar som stod på menyn haha.


En gammal bild från början av min bagerikarriär haha


Mina bullar blev lite väl stora mot vad vi brukar ha men jag blev endå väldigt nöjd över resultatet. En bulle vägde nog säkert 200g haha!! *överdriver lite*. Sedan var det bara att packa bullarna jag gjort och var det rörigt innan så kan jag lova att det blev det nu med. Fick jobba över lite (ca 30 min) men nu är jag iallafall hemma och ska ta mig en välförtjänt vila över helgen. Nästa vecka är det dags för skorpbak igen, jag har faktiskt funderat över en ny skorpsmak och det är:

Banan choklad

Vad tycker ni? låter det gott?.

Det har blivit mycket bilkörning för min del, tagit bilen nästan överallt för att jag ska kunna bli bättre på det och det börjar sätta sig väldigt väligt bra nu. Tom så att min mamma tyckte jag körde väldigt bra (hon har aldrig sett mig köra bil och har aldrig vågat följa med) men idag tvingade jag henne och hon blev nog lite överaskad, för ja hon kom faktiskt hem levande haha!.

Nu ska jag och andy gå och lägga oss, klockan börjar bli på tok för mycket och imorn ska jag BARA slappa för det har jag förtjänat....

Anna A

Hej! Kul blogg. Rubriken kanske inte stämmer med fitnessfreak. Det verkar inte som träningen prioriteras:). Hur går det med lgh är den såld? Jag har själv bott i "Blacka" som barn. Ganska okey, men jag trivs bättre i Norrköping. Bussresorna var jobbiga tillslut. Finns inte mycket att göra där, utan man får ta sig in till city för att det ska hända något. Hoppas ni kommer trivas. Du kan väl starta ett gym där :)./Anna A

2009-09-05 | 17:03:56 |
Ellie

Anna A: Nej just nu har jag ju som sagt lagt träningen lite åt sidan för att lägga min tid på annat men när vi flyttat lovar jag att komma igång igen dock vet jag inte riktigt hur det blir med gym men det får bli en senare fråga.



Jasså så du har bott där!, jag kan nog tänka mig att det är tråkigt att vara ungdom där men eftersom både jag och andy jobbar vardagarna och så gör vi inte så mycket på helgerna utan då blir det nog mycket med huset så jag tror det kommer bli helt ok. Bussresor är jag dessutom van vid då jag både bott på landet och bott dessutom bott i oxelösund (1,5 mil in till Nyköping där skolan var) så mina bussresor har varit minst 80 min om dagen så det är lugnt och dessutom får jag ju snart körkort:P.



Starta gym i skärblacka har jag faktiskt själv funderat på då det säkert skulle vara väldigt uppskattat då det finns en fotbollsarena där men det får bli en senare funderare :)...



Ha det super!! kram

p.s: Vet du någon som kan göra en snygg banner åt mig får du gärna säga till:).

2009-09-06 | 11:31:19 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0