Storbesök

Igår satt jag och Andy barnvakt till Chloe ett par timmar (min lilla systerdotter). Vi hade ett par riktigt mysiga timmar med bla lek, promenad och mys i sängen. Jag lovade ju att uppdatera träninen frå i fredags men det har jag helt glömt så jag får ta det nu istället. Först lite bilder från barnvaktstimmarna med Chloe:)


Bullar och saft blev det för hela slanten :)




Andy hade bra koll på Chloe hela tiden, han kommer bli världens bästa pappa!






Promenaden i folkparken


Man kan inte bara leva på bullar :)



Fredagens träning:

Gick inte alls bra!, jag fick inte alls till det. För det första tror jag att jag sträckte framsidan av ljumesken för jag fick jätteont och därefter kunde jag itne göra ett enda godkänt lyft!. Jag fick bara svälja och inse att det inte var min bästa dag. Vi bestämde att jag skulle köra lite knäböjefter passet för att komplitera. Även detta skulle jag inte gjort!, då kändes det som att en nerv hamnade i kläm mellan revbenet som sedan strålade upp mot halsen. Dessutom kändes det jättekonstigt i kroppen efter det och jag hade sååå ont. Det slutade med att jag fick nöja mig med 2 set knäböj och så körde jag lite mage men väldigt försiktigt för jag hade så grymt ont!.

Nu känns det inget i varken ljumsen eller revbenet men jag har varit lite småkrasslig i helgen med halsont och huvudvärk så vi får se hur dagens pass går. Idag är tränaren med så han kan hålla koll på mig haha.

vi ses senare//kram



Anonym

hej hallå där.. en liten fråga bara, ja har börja träna nu å så.. men vad ska man köpa för pulver fins ju tusen olika,, ja skulle vilja ha nå som gör så man orkar mer å bygger lite massa om du förstår vad ja menar,, har du nå å rekomendera? tack på förhand

2009-10-26 | 13:26:28 |
Ellie

Anonym: Grattis!! vad roligt att du tagit tag i din träning. Precis som du säger så finns det minst 1000 olika kosttillskott som man kan ta. Det finns två typer av pulver ett vanligt Whay protein som bara innehåller protein och gainer som innehåller kolhydrater och protein. Vilket du väljer är upp till dig men vill du dra ner på kolhydraterna tycker jag du kan ta ett vanligt proteintillskott och lägga till en banan eller liknande efter träningen. Mina favoriter är AST sport sciens som är ett amerikanskt märke men gillar även proteinfabrikens Whayprotein. Sedan finns det ett billigare märke som jag kan rekommendera, det är top formulas whayprotein som är billigare än de två andra alternativen. Anger du Elinor som rabatt kod får du fri framkt av mig :), det kan du beställa på top formula.se. De har även speciella prestationshöjande tillskott och ett bra tips är Kreatin som du ska kolla efter.



Lycka till!

2009-10-26 | 15:20:28 |
Anonym

vad tor du om de här? http://mmsports.se/product.php?productid=16248&cat=342&page=2



2009-10-26 | 23:54:01 |
Ellie

Anonym: jag har aldrig testat den produkten men den verkar bra. Det bästa du kan göra är att testa, alla produkter funkar inte för alla så testa så får du se vad du tycker. Någon annan här på bloggen som testat den och som kan göra ett utalande om den? bra eller dålig?...

2009-10-27 | 08:29:41 |
N

hej Elinor, är du säker på att rabattkoden hos top formula fortfarande gäller? Jag mailade dem för några månader sedan angånde det och fick svar att den inte längre var giltig :s

2009-10-27 | 10:48:11 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0