Helvetet är löst!

Iallafall känns det så!. Det är såå grått och mörkt ute att man bara skulle vilja gå och lägga sig och inte vakna upp. Ja det har jag faktiskt gjort redan, gått och laggt mig alltså. Somnade efter middagen och nu känner man sig verkligen risig, inget kul alls!. Nu sitter jag och dricker ett glas citronvatten med massa tankar i huvudet, mycket handlar om jobb. Har sökt en massa jobb än så länge så vi får se vad som händer och sker.

Gårdagens träning:

Gick hyfsat bra!. Vi körde lite stöt vilket vi inte tränat så värst mycket på vilket så klart märktes, speciellt i överstöten var jag lite smått seg och hande inget riktigt power, måste träna upp tekniken där!. Pga av att jag var lite smått seg i just överstöten körde vi en övning med just stötmomentet. Vi ställde oss i knäböjsposition och "stutsade" upp genom att ställa sig på tå och liksom smpåstutsa upp vikten, bara ett par centimeter men mest för att träna upp själva stöten. Blev himla tungt för axlarna vilket resulterade i enorm träningsvärk där. Självklart fick jag stora blåmärken även på nykelbenen och framsida axel då man lägger stången just på dessa ställen. Dessutom har jag fått ordentliga blåmärken på framsida lår eftersom man "stöter" upp stången lite med hjälp av låren. Så träningsvärk har ajg faktiskt i stortsätt hela kroppen. Dessutom gjorde vi en balansövning där man står på en balansplatta och gör knäböj, en suverän övning för balansen!.

Som vanligt körde vi även mage, och ryggresningar och även sidan av magen.

Andy var med på passet och filmade men jag orkar inte lägga upp dom jsut nu men jag lägga upp dom imorn, istället får ni nöja er med några bilder från passet:).


En övning vi körde var också en form av ryck som startar på golvet och så drar man endast upp stången i brösthöjd med hjälp av trapsen, även detta en kompliteringsövning för tekniken:). Lite roligt ser det iallafall ut haha.


Minerna är inte av denna värld haha!


Övningen vi körde för att bli bättre på överstöten i stötmomentet.

Nu ska jag dricka lite te och göra en proteinsmootie. Vi hörs imorn!.

//kram kram






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0