Det var skönt

Att faktiskt få berätta hur min situation ang jobb verkligen ser ut nu eftersom jag varit lite försiktig med att berätta det, anledningen till att jag dragit ut på det är för att jag anser att det är svårt att få bloggläsare på sin sida av mattkanten, många vill istället skälpa ännu mer och det gör ju inte saken direkt bättre och därför ville jag inte säga det direkt utan låta alla känslor få svalna för ska jag vara riktigt ärlig har det varit en ganska jobbig period på jobbet både innan beskedet och efter. När jag sedan slutade var allt så uppenbart, det var inte mig det var fel på vilket många kunde intyga men det var ändå mycket känslor att få sluta och att ännu en gång stå utan jobb.

Nu har jag dock släppt det mesta och tar dagen som den kommer och hoppas massor på att ett jobb dyker upp snart för ni vet ju att jag mår sååå enormt dåligt av att vara arbetslös. Nu har jag dock en ny träning och sport att lära mig så vill jag så har jag tid att träna men inte bara det för som ni vet ligger jag i sluttampen till att skaffa körkort så tiden behöver jag och kommer ta väl hand om! var så säkra:). För er som undrar så blev jag arbetslös den 13 okt.

Idag har det blivit en hel del övningskörning och vi har bockat av utbildningsmålen för att se vad jag har kvar att finslipa på, det är bara småsaker jag behöver bli bättre på så jag hoppas det kommer sitta till uppkörningen och att teorin kommer gå bra :).

Nu sitter jag och andy och kollar lite på gårdagens idol och självklart hejar jag på hårdrockarnas kille nämligen ERIK!!!.

Hoppas ni haft en underbar vecka med mycket träning och lite vila däremellan. Jag tränade igår på TL men jag orkar inte skriva om det nu så det får ev bli senare eller imorn...

//kram

p.s Bjuder på lite bilder för att underhålla er denna kalla, mörka lördagkväll:)


En bild från gårdagens träning, här väntandes på Veronica på NAK (Norrköpings atletklubb)


Mattes söta lilla Kiwi, sötare får man leta efter :)


En bild på min min (stora) underbart söta systerdotter Jennifer som är 8 år. Känns som det var igår som hon sprang kröp runt på golvet som bebis. Nu är hon en stor tjej, ska bli riktigt kul när hon blir tonåring visst camilla:)?.


En bild från nyss:)


Camilla

Hihi klart hon är underbart söt, hon är ju min ;)

2009-10-24 | 22:29:38 |
Ellie

Camilla: ja men visst är det så :)..puss på sig kära syster

2009-10-25 | 09:16:33 |
Patrik

Det var tråkigt at höra om ditt jobb ...

Men det betyder tt du har tid att ta en massa bicepsbilder nu då !? ... ;)

2009-10-26 | 11:05:40 |
Ellie

Patrik: haha nja tid har jag väll men just nu känns det inte som att jag har några kvar haha. Tränar ju inte tung gymträning direkt utan lägger mer vikt på tyngdlyftningen, lite armträning finns dock kvar men jag ska se om jag får tillfälle snart...

2009-10-26 | 13:05:31 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0