Då var det klart!

Nu har jag bokat tid för uppkörning och tid för att skriva teorin. Helt plötsligt blev jag grymt stressad och jag MÅSTE plugga mer, känns som jag lagt det lite åt sidan speciellt teorin men nu måste jag plugga på. Har fått tid den 20 nov för teorin och 25 nov för uppkörningen så det gäller att köra på nu. Hade min utbildningskontroll idag och det gick inte alls bra, jag vet att jag kunde gjort bättre men han ville att jag skulle vara mer uppmärksam i allmänhet så det är inte så farligt. Har bokat i yttligare 3 lektioner innan uppkörningen så det ska jag nog sätta.



Idag hoppar jag därför över träningen, måste plugga på nu så mycket jag kan, dock kanske jag kör lite teknik här hemma i vardagsrummet ikväll om jag hinner annars har jag en dag imorn också. På fredag blir det träning som vanligt.

Nu har vi iallafall hittat en köpae till lägenheten, det blev ett underbud men å andra sidan måste vi få den såld nu för vi har inte mycket tid kvar. Lägenheten kommer säljas för 215 000. Vi ska skriva papper med köparen på fredag så äntligen är det ur världen!, nu kan vi bara fokusera på vår flytt och ev lite inbokade tider till köparens bank, kontraktskrivning etc sedan kan vi flytta i lugn och ro!!.

Nu ska jag fixa ordning mig för jag tänkte gå till körskolan och plugga, vi kanske hörs ikväll.

//kram

Karl

Ett tips nästa gång du ska sälja hus/lägenhet är att inte öppet skriva i din blogg om vad ni tänkt fixa till i lägenheten men sedan skitit i...

2009-10-21 | 21:51:23 |
Ellie

Karl: Jo fast nu är det ju inte så stor sannorlikhet att folk hittar min blogg bara sådär. Att dessutom säga att man skulle lagt golv men sket i det är inget som skadar någon, vissa kan dessutom tycka att det är bra att man kan sätta sin personliga prägel i en lägenhet när man flyttar in, då är det onödigt att ha gjort precis allt. Så skulle iallafall inte jag vilja ha om jag flyttade till ett nytt ställe.

2009-10-21 | 22:53:42 |
Karl

google.com ger svar på allt!

2009-10-22 | 19:46:29 |
Ellie

Karl: jo men jag tror man är lite långsökt om man söker efter säljarna på nätet för att se om de har en blogg eller likande.

2009-10-22 | 19:54:54 |
Karl

Nu utgår du ifrån dig själv. För många är en bostadsaffär den största de dittills gjort och då gör nog många väldigt noggranna undersökningar. Man tjänar mycket på att lära sig tänka utifrån andras perspektiv. Då inser man tex hur det jag idag skriver i en blogg imorgon kan påverka resultatet av en annan handling. Eftersom vi idag lever i ett informationssamhälle är det viktigt lära sig hantera flödet och ha koll på vilken information som presenteras var och hur. Bemästrar man det märker man snabbt att helt plötsligt når man de resultat man önskar.

2009-10-22 | 22:03:54 |
Ellie

Karl: jo men det är inget fel på lägenheten och så länge det inte är det så kan jag skriva vad som helst. Att vi valde att inte lägga golv är ju upp till oss, det är ju en anledning till varför hon prutade ner priset på lägenheten just för att hon vill göra om saker själv. Hon har ju endå ögon att se med, vi har inga hemligheter vad gäller lägenheten som hon inte vet om. Hur som helst så resonerar alla olika och detta är en punkt jag inte riktigt håller med om vad gäller att blogga om lägenheten som nu endå är såld.

2009-10-23 | 08:18:14 |
Karl

Du fokuserar för mycket på detaljer och ser inte helhetsbilden. Det är en av anledningarna att du sällan når de mål du vill (tänker på egenföretagande, dieter inför tävlingar, karriär som kostrådgivare osv osv).

2009-10-23 | 16:20:10 |
Ellie

Karl: Eget företag kan man inte starta om man inte får!!, kostrådgivare? vem har sagt att jag vill jobba som det? det var mest för min egen skull. Föresten man ska inte anta massa saker som man inte har en aning om man måste ju se helhetsbilden.

2009-10-23 | 21:48:40 |
Karl

Vem somhelst får lov att starta företag så länge man inte har näringsförbud. Du skrev själv att du ville göra karriär som kostrådgivare. Annars går man väl inte en kurs och lånar pengar till den? Saker och ting händer inte en, man låter dom hända en. Man kan alltid påverka sin situation och resultat. Skillnaden mellan att lyckas och misslyckas är att lära sig se tecken åt vart det är på väg - de som lyckas hittar nya vägar, de som misslyckas litar på den inslagna vägen och kommer aldrig fram. Du väljer att ta det jag skriver negativt eftersom det kräver en ny typ av intiativ av dig som du inte är van vid. All lycka!

2009-10-25 | 19:04:30 |
Ellie

Karl: Vistt kan alla starta företag men det handlar också om pengar, har man inga pengar kan man inte nå sina mål speciellt inte genom att starta företag. Jag tycker du ska tänka dig för innan du säger saker du känner mig inte och vet ingenting om mig. Anledningen till varför jag inte fick starta företaget har jag redan berättat. För övrigt så bestämmer jag själv vad jag vill göra i mitt liv, visst hade jag kanske tänkt jobba som kostrådgivare men endast på hemmaplan, det gjorde jag vid några tillfällen och nu använder jag mina kunskaper till min egen del. Kostrådgivare är inget man kan försökja sig på heltid med så länge man inte bor i en stor stad där eferfrågan är större. Därför har ajg valt att bara ha mina kostrådgivarkunskaper för mig själv och de i min närmaste närhet. Som sagt sköt dig själv.

2009-10-26 | 13:16:09 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0