Viskar horoskopet något till mig?

Jag tror faktiskt på horoskop speciellt det som står på www.spray.se det är ett större horoskop och många gånger stämmer det som står där, kika in själva så får ni se. Frågan är om horoskopet denna månad försöker säga mig något?, ett nytt jobb kanske?.

Månadshoroskop - november 2009

 I början av månaden kan du säkert alltjämt känna en viss tillfredsställelse på grund av någon positiv utveckling som har ägt rum i oktober, men vid mitten av månaden känns det desto mer spänt, kanske på grund av någon utveckling som har internationella förvecklingar, eller bara på grund av intensiva diskussioner om principsaker och rättvisa. Även på arbetet förekommer ökad stress, till och med när möjligheterna till expansion ökar. Det kan också finnas en del komplexa undertoner som försvårar relationerna på arbetsplatsen, och romantiska snedsprång där kan inte uteslutas. Vid tiden för nymånen den 16:e november förekommer en ännu starkare känsla av förvirring kring din framtida inriktning, och din fantasi tenderar vid denna tid att konstruera katastrofscenarier som kan sakna all verklighetsförankring. Kort därefter kommer mycket positiva karriärtrender som för med sig möjligheten till en stabil inkomst från nya källor. Du går in i en period när din ekonomiska situation präglas av mycket större trygghet och säkerhet, men detta kommer inte att hända utan en viss ängslan. Månadens sista helg bjuder på radikala förbättringar, särskilt i termer av yrkesmässiga och personliga relationer. Det förekommer en lovande internationell utveckling och en ny anda av optimism ger förnyade impulser till expansion.



Torgny

Horoskop är skrivna just för att ge igenkänning, det är hela syftet med dom...

2009-11-05 | 22:48:09 |
Ellie

Torgny: Jo självklart men är inte det bra?, det tycker iallafall jag annars hade det ju inte varit någon vits med det

2009-11-05 | 23:10:27 |
N

Som Torgny skriver, om du läser under de andra stjärntecknena också lär du märka att även det till stor del stämmer in på dig. Kram :)

2009-11-06 | 10:44:20 |
Ellie

N: jo men man kan ju alltid hoppas att det stämmer lite :)

2009-11-06 | 11:08:33 |
Torgny

Det är ju ingen vits med det eftersom alltihopa är uppdiktat och skrivet enbart för ge igenkänning. Precis som N skriver är alla horoskop så generella att om du gjort en blindtest med folk från olika stjärntecken och sedan blandat horoskopen hade alla ändå kännt igen sig :-) Detta har gjort ett flertal ggr, om du googlar på det hittar du massvis med försök.

2009-11-06 | 12:52:32 |
Ellie

Torgny: Ja det är säkert som ni säger men jag gillar horoskop och likande astrologi. Sedan måste jag väll hålla med om att tidningar och diverse andra ställen bara är påhitt men jag tror samtidigt att det finns om som kan spå in i framtiden, det gäller dock att hitta de som är seriösa och verkligen kan.

2009-11-06 | 21:59:38 |
Torgny

"hitta de som är seriösa och verkligen kan" = hitta de som är extra duktiga på att göra sken av någonting. De som är duktiga på att spå har en talang för beteendevetenskap och kan utifrån ledtrådar du ger dom under samtalet ge sken av att de vet mer än om dig än du tror dig berättat. Utifrån den informationen kan de också dra sannolika slutsatser om hur ditt liv kommer se ut framöver. Med andra ord får man betydligt mer ut av att gå till en terapeut där man skippar allt humbug och istället lägger korten på borden och sedan får eventuell vägledning.

2009-11-06 | 22:16:46 |
Ellie

Torgny: Som sagt vi alla är olika, jag respekterar det du säger men då ska du respektera det jag tycker också.

2009-11-07 | 12:35:08 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0