Har ni fixat nyårslöfterna ännu?

Hallå igen!

Då var det måndag och jag sitter här och är fortfarande väldigt krasslig, att bara gå ut med hunden är väldigt jobbigt.

Jag satt och funderade lite på det här med nyårslöften, själv har jag inte riktgit spikat mina ännu men å andra sidan så anser jag inte att det är några direkta löften utan mer nyårsdrömmar eller nyårsplaner för vad som jag vill ska hända året som kommer. Jag har ju ganska mycket nya saker som händer och det ska bli grymt kul och se hur det utvecklar sig. Jag bor ju faktiskt i hus när det nya året kommer och bara det är ju grymt spännande. Att få uppleva alla årstider i hus och vad det innebär är ju jättespännande. I sommar kommer vara höjdpunkten på hela året, då kommer jag fixa många grillkvällar ute i trädgården, tjejmidagar och massa annat skoj. Ut och påta i trädgården när man har tråkigt funkar ju alltid!.

På tal om tråkigt så kan jag säga att det inte är något vidare roligt att vara sjuk i det här hemmet just nu, nästan allt är nerpackat förutom min korkortsbok och en annan bok nämligen Asyl som jag håller på att läsa så det bli mycket läsa just nu haha.

För att återkomma till nyårslöften så har jag spikat ett än så länge och det är att någon gång tävla i TL under 2010, när vet jag inte men det vore grymt kul att tävla för första gången. Nu ska de FAKYISKT öppna ett gym i skärblacka till Januari och ni kan inte fatta hur glada jag och andy blev när vi såg det. Det kommer ligga mitt i skärblacka centrum och heta Hälsobruket. Det har nog aldrig funnits ett gym där tidigare och det passade ju perfekt att de skulle öppna till januari eftersom vi flyttar dit i slutet av året hihi.

De har tydligen både gym och gruppträning vilket kommer vara grymt kul, man kommer dessutom ha tillgång till gymmet även när det inte finns personal där i form av en slags medlemskortsnyckel och det är ju ännu bättre!. Det finns nämligen inga sånna gym i norrköping så det är ju perfekt att det finns bara 10 min från där vi kommer bo! perfo!.


I skärblacka finns ett känt industribruk nämligen billerud. Det är en anledning till varför gymmet kommer heta bruket för i folkmun säger många just bruket om billerud. Många vill inte flytta till skräblacka då de är rädda att de luktar från just bruket vilket man brukar känna väldigt mycket ibland, där vi bor har vi dock aldrig känt det:). Dessutom är jag van då vi bott i oxelösund bara någon kilometer från SSAB som även det är väldigt känt.

Många påstår att oxelösundsbor lever kortare pga av de utsläpp som SSAB gör. Hoppas detta inte gäller i skärblacka på samma sätt haha!.


Hela SSAB området är GRYMT stort och det finns nog ingen som går igenom det till fots.

Lite onödig information kanske men har man tråkigt så har man haha

Nehe gott folk då kanske man ska fixa lite här hemma

ni får ha det götrt så länge kram kram

Anonym

Jag ska gå på diet från januari till maj och fixa till mig till badsäsongen.Har byggt massa i ca 1år nu väger ca 80kg och ska ner till ca 68kg. Bäst att tilllägga att jag är 183cm och är tjej. Det är mitt nyårslöfte. Jag tog 140kg i knäböj förra veckan och 135 kg i marklyft. Vad tar du?

2009-11-24 | 17:37:45 |
Malene

Vet du var det mer finns Billerud? I Grums där jag är uppvuxen! Minns inte på rak arm var det tredje Billerudbruket ligger? Hmmm...



Kram

2009-11-24 | 19:52:22 | http://fitnesslifestyle.blogg.se/
Ellie

Malene: jasså! jag trodde det bara fanns ett! så jag har ingen aning om var det finns mer :)

2009-11-24 | 20:46:04 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0