Onsdag: Ben, Triceps och Mage

Hej igen!


Nu är man hemma och ny duschad efter att ha varit på gymmet för ett pass ben, triceps och mage. Det gick hyfsat bra dock var jag riktigt seg i benen, inte så konstigt kanske då jag inte tränat ben på typ 2 veckor!. Jag körde i alla fall så tungt jag kunde och orkade och mage ja den är jag precis lika stark i som innan. Triceps var väll si sådär men ett helt ok pass och jag blev helt slut!. Övningarna idag blev:


Knäböj i smith: Skulle egentligen ha kört knäböj med stången fram men då den fria stången var upptagen fick jag göra det bästa av situationen och fick gå till smithen och köra vanliga knäböj. Jag orkade bara 40 kg! , det blev 3 set och 8 reps. Vad var det jag sa? Jag var ju ringrostig!.


Hacklift: Min favoövning och jag flyttar gärna fötterna lite olika för att det ska ta på olika delar av låret. Här blev det 70kg*4set*8-10 reps.


Benspark: pumpade ut det sista med denna övning, en grymt bra övning om man vill ha ordentligt med kontakt. Behöver heller inte köra så tungt om man inte vill då blir det en bra avslutare med rejäl pump!. Här blev det 41/48 kg *8 reps och 4 set totalt.


Liggande bencurl: Denna maskin är grymt tung på mitt gym så det blev BARA 18 kg*2set*8 reps och 4 set totalt.


Raka Marklyft: Hade tyvärr inte mina dragremmar med mig så jag kunde inte ta så tungt 40kg*3set*8reps.


Pusch down i cable med rak stång: Herregud så stark jag var här idag!, jag gjorde tom ett PB på jag vet inte vad! Mycket var det i alla fall. Tror jag tog 35 kg*8 reps*3set. Vet inte exakt vad vikten hamnade på då jag glömde skriva upp det :( .


French press: 22,5*3 set*8reps.


Crunches med rep i cable: 59kg*1set*12reps och totalt 3set.


Benlyft i ställning: 3set*10reps


Cardio: 30 min


Som sagt så blev det MYCKET träning idag men konstigt nog tror jag att det bara tog 60 min!. Jag förstår inte hur jag kunde köra så snabbt men så var det, jag passade på att köra lite cardio efter passet på 30 min. Nu är jag helt slut och skulle kunna somna när som helst.


Dagens middag:

Quornburgare med broccoli och tomat och ett stort glas C-vitamin *mums*

Nu ska jag kolla lite på webtv men vi hörs imorn!.

/Ellie






Fredde

Är du veg? Ät kött min vän om du ska bygga massa!!!!

Valet är ditt!!!! kram

2009-03-25 | 22:13:06 |
Ellie

Fredde: Nej jag är inte veg men jag gillar Quorn och det är faktiskt rätt proteinrikt. Det finns säkert de som är veg och bygger så det är inga problem. 100g Quornburgare innehåller 18g protein, visst det finns proteinrikare men det är ju gott:).

2009-03-25 | 23:11:18 |
Mollie

..blir inte quornprodukter ganska dyrt att äta som proteinkälla?

2009-03-26 | 05:45:32 | http://-
Ellie

Mollie: Nja det tycker jag väll inte direkt, det beror ju på hur mycket man äter vid varje mål men mina burgare tex dom kostar mellan 32-35 kr för 4 st och det tycker jag inte är så farligt om man vill variera sig lite.

2009-03-26 | 09:06:05 |
Micke

Här kommer ingredienslistan på Quornburgare.

Ingredienser

Svampprotein (33%), vatten, lök, texturerat veteprotein (veteprotein, vetestärkelse), hydrerat, texturerat vegetabiliskt protein (vetegluten, vatten, ärtprotein, potatisstärkelse, maltmjöl, palmolja, maltodextrin, mjölkprotein), aromämne, torkad äggvita från frigående höns, rapsolja, tapiokastärkelse, rostat kornmaltsextrakt.



Jag hade inte betalat ens LIKA mycket pengar som för riktigt kött för den där tillgjorda massan.

Betalar bara för kemikalier.



Ett tips är att läsa Äkta Vara av Mats- Eric Nilsson.





2009-03-31 | 15:01:23 |
Ellie

Micke: Jo jag vet vad den innehåller men de som är vegetarianer måste också äta och därför finns quorn för att även de ska kunna äta proteinrikt och varierat. Självklart finns böner, keso och andra bra proteinkällor men jag tycker quorn är en bra produkt även om det innehåller mindre bra saker. Det finns detssutom saker som är värre än quorn. Ang boken så ska jag läsa den sedan.

2009-03-31 | 15:35:42 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0